gay massage nu gratis pje

Om als man op de juiste manier gemasseerd te worden, kan je nergens beter terecht dan bij een ruimhar…. Ontspannende massage van het volledige lichaam.

Massage wordt gegeven op verwarmde massagetafel met warme geurloze olie. Mensen met een beperk…. Man van 41 ,slank, sportief,hygiëne en respect geeft op vrijdag avond en soms zondag overdag massage aan huis. Dit omgeving Dilbeek - Ninove. U wenst als koppel, of als man of vrouw in een individuele sessie een totaal hoogtepunt van lichaam en geest ervaren? Dan bent u op de perfect…. Massage voor Gay, bi of hetero man Als gecertificeerd masseur, ….

U bent een man en wenst eens in alle discretie een massage te ontvangen door een man? Dit kan Ik ben man van 40j en geef een warme discrete mas…. Hallo ik man 45j m80 93kg kaal geschoren hoofd.. Dun ring baardje bruin groene ogen behaard mannelijk verzorgd top kinky regio Dendermonde sta….

De massage stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Pas na 16de juni mogelijk Heerlijk ontspanning massage met warm olie op massage tafel. Voor koppels of 4 handen massage. Beleef deze massage a…. Hallo ik ben en man 40 j-In mijn vrije tijd geef ik Massage- Massage, haalt de vitale energie weer naar boven en harmoniseert lichaam en geest….

Deze massage zal steeds plaatsvi…. Ik masseer met verschillende massagetechnieken en ritmes, dat kan zacht of stevig naar wens. Een massage kan al vanaf een uurtje, en is zowe…. Ik hou van masseren en doe dit ook urenlang met plezier…het komt volledig uit mezelf.

Ze zeggen dat mijn handen begiftigd zijn met een natuurl…. Een zinnenprikkelende massage, waarbij elk zintuig van uw lichaam aan te pas komt. Ik ben een verzorgde man van 50 en biedt jullie een massage…. Welke dame met massage als hobby wil regelmatig tegen vergoeding een lichaamsmassage geven aan een verzorgde niet meer zo jonge man?

Ben man 48j,verzorgd type en ik geef gratis massage aan vrouw of koppel. Het is de gewone olie massage en je wordt van kop tot teen heerlijk v…. Dit kan dagelijks van uur…. Ik ben op zoek naar mensen die samen met mij hun massage ervaringen willen delen.

Als we met 4 zijn dan spreken we af en genieten we v…. Bij Massez ben je voor een heerlijk ontspannende lichaamsmassage te Oostende aan het juiste adres. Als gepassioneerde, slanke en stijlvolle 47…. Deze 4-handenmassage is ontspannend om rust te vinden. Dames, je hebt d…. Daar nog niet veel van gemerkt De willy niet verbaal sterk?

Als ie dat niet was, dan bestond zijn bedrijf niet meer. Als je daarmee in een onderhandeling zit dan wordt dat een wolf die u opeet als je niet sterk in u schoenen staat.

Hij is ook redelijk to the point en zal zijn gedacht zeggen. Zoiets hebben mensen niet graag Toen hij daar die tractoren ging kopen, zat daar een jong in zijn bureaustoel en nog een meiske daarnaast.

Die waren allebei zo simpel en zeiden bijna niks. Die arme stakkers wisten niet beter dan gewoon ja te zeggen, hoe hard ze ook worden afgezet al kennen we nu niet de details van de deal, maar het leek er sterk op. Dit is waarom ik altijd zeg dat het gemiddelde nergens op trekt.

De mediaan is veel nauwkeuriger. Niemand hier die zich mateloos irriteert aan dat simpel volk van 2empress? DJ'en kunnen ze niet maar ze denken van wel , andere dj's hebben zich al duidelijk gedistantieerd van die amateurs en dan laat ze nog uitschijnen alsof ze niet te dom was voor haar studie rechten af te maken. Het was blijkbaar omdat ze zo'n 'getalenteerde dj' is. Dat heb ik nog niet gelezen. Ik denk dat je het moet meenemen als je de mogelijkheid hebt en dat is wat ze gedaan heeft.

Goeie marketing en schoon madamme meer moet dat soms niet zijn. Ik snap dus echt niet dat die geboekt worden tot in Curaçao, is het volk dan echt zo achterlijk? Kan je dat eens tonen dat van die andere dj's die zich distantiëren? Ik heb dat op FB zien voorbij vliegen, ik vind het niet dadelijk terug.

Het is in elk geval geen schokkend nieuws. Elke deftige dj wilt zich hiervan distantiëren. Dat kan ik wel ergens begrijpen maar anderzijds heb ik zoiets van, wrm zouden ze daar dan van wakker liggen dat vraag ik me af? Mensen als hardwell en tiesto en weet ik nog allemaal die mits ze ze niet over de balk hebben gegooid die zijn goed rijk nu en als ze willen kunnen ze der al mee stoppen.

Ik zou me dat allemaal geen hol van aantrekken en ik zou gewoon mijn ding doen, of je der nu tegen of voor bent je kan der toch niks aan doen ze en der zijn ergere dingens in de wereld dan dat toch? Soit; laat me zeggen dat ik toch geniet als ik die int blauw zie, schoon madam mee een prachtlijf. Omdat dat het imago fel schaadt van dj's. Als daar van die seutige trientjes zich mee komen moeien, dat is vergelijkbaar met toen tom waes een Boeing aan de grond zette zonder pilootopleiding.

Ziet die nu bezig op Aflevering van 1 maart VIER http: Als daar van die seutige trientjes zich mee komen moeien, dat is vergelijkbaar toen tom waes een Boeing aan de grond zette zonder pilootopleiding. Allemaal drama om niks ze.

Zo eens een enkeling maakt niet veel uit, je kan je pas zorgen maken moest de helft er zijn die zo is dan moogde u zorgen beginnen maken. En Tom Waes heeft er wel het één en ander voor gedaan toch om dat te kunnen doen toch? Tis niet dat die geen opleiding heeft gehad he en wat die deed vond ik wel straf ze, das nog wat anders dan die 2 trienen nu die wat show staan te verkopen.

En dat van die dames en anderen die dat nu doen voor zover ik weet is the prodigy dacht ik daarmee begonnen met dat gaan gehurkt zitten en dan opeens te gaan recht springen, ik kan mis zijn. Imago schade daar merk ik althans niet veel van Dat is niet echt wonderbaarlijk, gezien de aflevering nog maar een week oud is.

Die vriend van die dj madam is anders ook niet echt bepaald aantrekkelijk: Op TV zie ik alleszins iemand die graag gebruikmaakt van peer pressure, die de "goude jaren" nog heeft meegemaakt en wiens plaat geregeld blijft hangen. Op verbale wijze druk uitoefenen kan volgens mij ook worden gecategoriseerd als 'verbaal sterk'. Bwa ,of ze echt afgezet zijn weet ik niet. De Willy heeft er ondertussen 4 tractoren ipv 2 gekocht.

Maar je hebt wel gelijk met die cameraploeg, je kan bijna niet anders dan akkoord gaan met de deal dan. Als je al moet janken omdat twee meisjes van rijke afkomst veronderstel ik een verkeerd beeld geven over DJ'en in 'The Sky is the limit' Mocht het nu nog een informatief programma zijn op canvas over de DJ wereld zelf, zou ik het nog deels snappen.

Ik vind persoonlijk ook dat die 2 weinig voorstellen, maar ik maak daar geen drama van. Over het stopzetten van haar studies: Als zij daarvoor haar studies wil stopzetten, wat is uw probleem dan eigenlijk? Wat moet ze doen, liegen op TV zodat 9liver rsc gelukkig is?

Wat moet ze doen Van de tv wegblijven. VIER biedt sowieso al weinig goede programma's. Als ze dan het enige kijkbare programma nog onkijkbaar gaan maken, wordt het echt triestig. Ik zou wel niet akkoord kunnen gaan, zelfs met cameraploeg.

Ik moet dan wel op de hoogte zijn van de deal en alle prijzen. Minder naast haar schoenen lopen dat ze het "gemaakt" heeft als DJ terwijl ze gewoon een promo madammeke is die er niet onknap uit ziet. Ik zou het veel interessanter vinden mochten ze de manager volgen.

Die mens moet een genie zijn in gebakken lucht verkopen. Ik bedoel niet dat hij de Akko Literatuurprijs gaat winnen maar gewoon dat hij in onderhandelingen heel indringend iemand kan vastzetten en doen toegeven.

Al zal het camera-aspect ook wel meespelen daarin, maar toch, dat dat een gehaaid ondernemer is daar twijfelt toch niemand aan? Anders bouwt ge zo al geen imperium uit. In principe zit iedereen daar op te scheppen, anderzijds kijken we allemaal graag. Of het goeie DJ's zijn weet ik niet, ik ken daar niks van. Ik vind ze niet enorm arrogant overkomen eigenlijk en op zich kan het toch zijn dat dat meiske haar studies opzij gezet heeft hiervoor?

Dat ze vooral succes hebben omwille van hun uiterlijk, dat wil ik nog wel geloven. Op zijn eentje en louter verbaal zal hij m.

Ik weet niet, kunnen we niet verifieren he. Hij bezit wel wat basics qua onderhandelen. Neemt een gesprek altijd in handen en stuurt dat. De DJ's waar jij over spreekt zullen dan toch maar kleine vissen zijn zoals deze "Kristof Claes". Uit goede bron kan ik u vertellen dat redelijk wat grote namen Dimitri Vegas, Martin Garrix, Avicii, Over Dimitri Vegas gesproken, zijn vriendin doet exact hetzelfde wat 2empress doet hoor.

Zij wordt ook steeds meer en meer gevraagd op grotere stages. En denk je dat het is omdat ze zo geweldig kan mixen? Alsof de gemiddelde tomorrowland ganger daar een fuck om geeft. Warm weer, alcohol, een schoon muziekske op, een p-magazine model dat daar staat te springen en ge hebt direct publiek. Je kan zoveel oordelen als je wil ik begrijp uw argument over hun technische skills volledig maar je gaat me niet wijsmaken dat als jij dezelfde kans kreeg, je "nee" zou zeggen: En ja ze komen allemaal van rijke families Schilde , inclusief de manager.

Oh Dieter is absoluut geen genie hoor. Gewoon iemand die altijd manieren zocht om geld te verdienen door uit te zoeken wat de gemiddelde Belg wilt. Ik lachte vroeger met zijn ideeën omdat het allemaal zo simpel leek maar hij heeft het tegendeel bewezen. En dan praat ik niet over euro. Hij ging belachelijk veel uit als jonge tiener en begon ooit met ticket verkoop in oa Noxx en Carré en uiteraard omdat hij al veel mensen kende, was het zéér makkelijk om de VIP boxen uitverkocht te krijgen.

Het was rond die tijd ook toevallig dat de film "Project X" uitkwam en dat werd letterlijk nagedaan op de feestjes. Beeld u maar een discotheek in met kruiwagens aan champagne letterlijk , zwembaden, auto's, glazen AK47s met vodka, vrouwen in bikini, dwergen die worstelen in een modderbad etc.

Als je in elke discotheek dezelfde shit zag, wou elke feestganger naar zijn feestjes: Toen dat goed draaide, kwam hij met 2empress op de proppen en aangezien het management hem al goed kende, kon hij het direct proberen op een themaavond. En welke tiener ziet er nu niet graag 2 schone vrouwen draaien? Denk je nu echt dat iemand er om gaf of zij hun eigen materiaal mixen of wel technisch goed genoeg zijn? Kort nadien begonnen andere discotheken hun ook te vragen en ging dat zéér snel internationaal.

Na nog geen 3 maanden stonden ze chique plaatsen te draaien van Dubai en het zuiden van Frankrijk. Desondanks het decadente kan ik u garanderen dat ze alle 3 wel hard werken. Die hebben geen sociaal leven meer. Enige reden waarom één van de meisjes nog een relatie heeft is omdat het haar manager is die overal meereist en Justine haar relaties gaan constant naar de knoppen door haar job: Ik werk 6 dagen van de 7 en beland gemiddeld gezien ten vroegste rond 20u30 in mijn zetel, 's zondags ben ik dan vaak nog bezig met papierwerk.

Enige nuance; cocktails drinken, naar Curaçao reizen, rondspringen op een podium, met champagne en wodka spuiten, mij laten masseren en tripjes maken met een jacht behoren niet tot mijn job. VTM doet ook al simpel met hun herhalingen, precies de kampioenen.

Dat zal een avondje House of Cards worden. Wa voor nut heeft da nu om zo'n afleveringen te annuleren eigenlijk. Wa gaan ze dan wel spelen want komen eten is nog bezig ze: Ik was me al aant vragen waarom ze die brol uitzenden ipv de hemel is de limiet. Welk nut heeft dit nu? Anyway wel kut en onnodig. Er komen inderdaad veel zure reacties van kleine vissen die meestal jaloers zijn op hun succes. Kristof is nu niet bepaald een 'kleine' vis Goldfox, stubru dj, wel compleet ander volk maar heeft ook alle belgische grote festivals gedaan.

Wel snap ik de zure reacties van sommige DJ's: De looks doen er natuurlijk ook aan toe maar je kan niet ontkennen dat als er een Dieter achter je staat je dan een serieus voordeel hebt qua bookings. Wat veel van die DJ's vergeten is dat vandaag de dag overal zo is. DJ's worden puur op skills minder en minder geboekt en het gaat er meer om wie je kent en wie je vrienden zijn. Knap van hem, ik respecteer zulke mensen wel.

Ik heb het niet in mij. Iemand die nu weet wanneer ze die afl gaan uitzenden? Ik heb een donkerblauw vermoeden dat het mss wel eens op dinsdagavond op het gebruikelijke uur zou kunnen zijn!! Gewoon een week opschuiven dan. Vanavond ist toch herhaling? Blijkbaar uitgesteld tot volgende week. Dien kleine hond, den stront hangde nog aan die beeste aar gat, zo dien winkel binne.

Den Willy mee zijn marie jeanne hah, wat zou diene nu zonder da vrouwmens zijn. En Danielle is blijkbaar toch geplooid en heeft de stier van Zivo gekocht. Zal nog wa korting gekregen hebben en tja, geld genoeg zeker. Wat een figuren, en zot dat ze zoveel geld bezitten. Michel naast zijn mongool vriendje waar ik echt twijfelde wie meer verstand heeft.

Zou ik nooit als baas willen. Danielle en Tom die in een konstante trip leven met een bodemloze put van geld achter hun. Willy die nog altijd onderhandeld als 30 jaar geleden, met plaatsvervangende schaamte soms, chance dat ie zoveel goeie mensen en goeie berg geld achter hem heeft.

Zou nu nx meer waard zijn in het bedrijfsleven. Krienkels, tja, familie flodder met veel geld. Ahja, ik zal nooit zover geraken: Die vergadering met den Michel haha; Nederlands en engels door elkaar tege die mannen , juust beetje eigen kweekachtig gedoe daar.

Was er nadien nog grappig. Die Mariam zou die nog iets anders eten buiten haar eigen eten? Dat zou mijn orens uitkomen.

Diene bentley ben daar wel nie voor maar da vondk nog wel wat hebben. Willy is toch ne klasse pee ze, respect, geen andere woorden voor. Wa zegt em effekes 19 miljoen euro investeren amaai mijn botten, wat voor bankrekening heeft dienen wel nie? Hij zelf niet maar de Willy naesens groep natuurlijk: De Willy wordt ook op handen gedragen door ongeveer al zijn werknemers, mijn vader is daar is één keer aanwezig geweest bij zo'n gigantisch feest in en rond een oud kasteel.

Iedereen die daar vertrok kreeg een behoorlijk dure fles wijn en mijn vader werkt dan niet eens voor Naessens buiten dat project , werknemers konden nog serieuze prijzen winnen met tombola ook, mens kent ook héél veel van zijn werknemers bij naam allemaal is wrsch wel onmogelijk. Dat is gewoon echt een geweldig persoon. Organiseert ook van alle dingen zonder dat die daar winst in tegendeel waarschijnlijk mee maakt.

Kan zijn , ik weet in ieder geval dat het aantal ontevreden werknemers bij Naessen erg laag zal liggen, over alle posities heen. Het gepeupel is rap content met een extra saucisse en een gratis ritjes in de auto zo te zien..

Jep, mijn broer wist dit ook te vertellen bouwkundig ingenieur. Marie-Anne kan maar over haar vlees praten en over haar vader. Michel inderdaad Eigen Kweek gehalte in Hongarije zijn dubbelganger was wel lachen en Willy, tjah, simpele mens met een goed hart. Uiteraard respect voor hun ondernemingen maar het zou leuker zijn moest dat wat meer aan bod komen in plaats van debiele feestjes. Aisha, buiten haar dikke loezen heeft dat kind niks bij te brengen aan het programma LOL.

Bwa, dat valt wel mee. Mijn neef was er chauffeur en die had toch een mooi loon. Voor de hogere profielen kan ik geen uitspraak doen,dat kan zijn. Grote opkomst voor optreden van 2Empress gisteren in Kapellen. Dat is wel erg. Pas op; een bekende naam wil niet zeggen dat er overal veel volk komt ze. Ben nog in Wetteren geweest en Regi kwam draaien maar er was ook mee moeite mss man.

Mooie zoon dat diene heeft, echt erg, gaat dan met alles gaan lopen. Geld maakt gelukkig maar je kan wel bijna geen ene meer vertrouwen dan. Wel straf dat zijn madam bij hem is gebleven, dat zie je toch niet snel zoiets? De meesten zouden zeggen hebt nikske meer dus weg ermee en op naar een andere.

Den VDBrande mee mijne droomauto zien afkomen , blijven dromen Apple. Toch ne kadee ze. Den Cracco en zijn vissen, zate paar ferme kloefte tussen. De fluffy zijn droom was wel raar. Een Rolls-royce met een chauffeur. Nu heeft hij een Maybach en een chauffeur. Want dat is niet quasi hetzelfde nee: Ik zou toch niet alles eenzijdig geloven zenne. Ik wil niet beweren dat den Dave gisteren aan't liegen was, maar ik wil maar zeggen: Dus misschien was Dave niet echt geen goeie pa.

Hij deed dat ook niet uit vaderliefde é. Was puur om de schuldeisers hun verdiende centen te ontzeggen, dattem alles op naam van zijn zoon zette. Een Belg die fraudeert tegenover de overheid kan ik enerzijds nog wel begrijpen, maar dat je privé schuldeisers zo bedriegt, dan ben je voor mij een crimineel Stel u eens voor dat uw vader een "nep" trouwfeest houdt met zijn vriendin terwijl hij nog getrouwd is met uw moeder Zou ook de papa uit zijn huis gezet hebben: D De hele aflevering was maar weird ; michel topless Cracco heeft een vermogen van boven de miljoen euro, de rest van de deelnemers max 5 miljoen als ik me niet vergis.

K weet niet of de Willy Naessens nog meedoet maar die zal ook wel meer dan 5 mil hebben. Ik heb nergens gepost dat ik die zomaar geloof, ik hoor liever een verhaal van beide kanten. Wat ik post is puur afgaande op wat die had gezegd en stel dat dat echt zo is tja Ik zal u nog een voorbeeldje geven dat u eigen kind soms weldegelijk smeerlapke is als het om geld gaat: Geburen van mij hadden een kermismolen en dergelijke.

Die ouders moeten volgens mij papieren getekend hebben om alles rond te krijgen en de zoon dus ook getekend zal hebben enz Uit hun eigen huis gestampt en wettelijk was alles in orde, en die hadden helemaal geen ruzie met elkaar. Die kerel zijn vrouw is een troela met 5 kinderen dus die hadde geen geld dus dan maar zijn eigen ouders zo'n loer gedraait.

En ik ben eigenlijk wel verbaasd, dat die dame bij hem is gebleven, ook toen 'het water aan z'n lippen stond'. En kijk dan naar Gracco.

Die vrouw verliet hem, het moment dat bleek dat hij kanker had. Ze had een kinderwens, ja. Als je met een oudere man aanpapt op zo'n jonge leeftijd, weet je toch dat het er van gaat komen. Hij gaf ook vanaf het begin aan , dat hij niet meer geïnteresseerd was om vader te worden. Het is toch een steeds hetzelfde: Zakenman, word succesvol, z'n huidige vrouw is het leven beu van een man die altijd niet thuis is, echtscheiding, en dan een 'trofee vrouw'.

En dan gaan die trofee vrouwen beweren, dat ze geen 'trofee vrouw' zijn. Ik vraag mij toch af hoe dat zit. Die Aisha en die Cracco zijn ergens in oktober vorig jaar uit elkaar gegaan, maar op die haar instagram staat er nog foto's van een week en een paar weken geleden waar dat die nog samen op staan.

Ik zou contenter zijn moest ik Aisha in de toekomst nog kunnen zien. Zielig en laag van de programmamakers dat ze die 2 blonde wijven met chihuahua's constant laten zien. En dan laten ze enkel maar dwaze dingen zien zoals een hondje dat in een zwembad zit en outfits voor de hond, niks zakelijk. Dat hoort thuis op vijftv, niet op the sky is the limit.

Ze hadden het over een kledinglijn maar niks van gezien? Tenzij ik niet goed heb zitten oplette? Die Melissa is precies die Jill van Pink Ambition. Doet ook ganse dagen geen klop en zit ook steeds te zagen dat ze liever verder had gestaan in het leven. Heeft ook zo'n rat met kleren en haar moeder is ook haar beste vriendin.

Ze mogen die voor mij de volgende keer skippen. Leuk eens Michel z'n broer te zien, maar wat ik me steeds afvraag Je zou toch verwachten dat die op het verjaardagsfeestje zou worden uitgenodigd? Die moeder met een botox bakkes tot en met, en alletwee met 36 kg schmink: Die dochter zag er uit als een pornoster van 40 die al meermaals bijgewerkt is. Horen totaal niet thuis in dit programma. En die Azimi's man man, wat Jupiler staan zuipen bij de kapper maar wel een verzameling van duur parfum, wat een apen.

Ze gaan er gelukkig mee stoppen: Waarom het vijfde seizoen van The Sky is the Limit niet voor Duidelijk toch wel dat smaken enorm kunnen verschillen Moeder en dochter wonen in hetzelfde dorp als mij, zij is denk ik samen met ene van zeker 15j ouder die met de nodige sportwagens rijdt en dikwijls te vinden zijn Marbella.

Geen idee of dit gisteren aan bod is gekomen, afl nog ni gezien Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk. Maar écht graag hé. Om 20u30 ga ik slapen, en dat is dan tot 12u30 's middags.

Zal eerder 12 uur slapen zijn, 2 uur wakker liggen en 2 uur overdrijven. En Azimi in dat kapsalon: Peter Boeckx maakt hen soms toch echt belachelijk waar ze bij staan, dat ze dat niet door hebben.

Ik hoop echt dat die aziri of wat is het zo hard helemaal failliet gaan. Moest ik er persoonlijk voor kunnen zorgen ik doe het direct. Echt waar grote posers. Staan ze daar champagne te verspuiten voor God weet welke reden.

Zulke gasten doen echt mijn bloed koken. En het heeft niks met jaloezie te maken. Zulk volk moet je zo min mogelijk aandacht geven en dan gaan ze ze in een tv programma steken.

Echt de meest hatelijkste reeks dankzij die blondines, die aziris en die dikke poef in zijn witte kleren. Vorige reeksen had ik respect voor degene die mee deden, nu is het gewoon een kijk wat ik heb en hoeveel geld ik kan verkloten reeks geworden. Een tv-programma wil zoveel mogelijk reacties uitlokken, dus het is geen wonder dat ze allerlei figuren uitzoeken die zich wereldvreemd gedragen.

Hoe triestig die soms ook zijn. Dit seizoen zit er veel crap tussen de personages. Enkel Cracco, Michel en die Peter zijn nog redelijk normaal, den Harry is ook nog ne toffe. Al de rest maakt zich gewoon hopeloos belachelijk. Champagne kost 30 euro de fles. Ik snap uw redenering niet Groot verschil toch tussen 30 euro en ? Dus die 2 dames moeder die al veel plastische chirurgie heeft ondergaan, en de dochter die heeft een borstvergroting ondergaan , wonen dus samen met een 15 jaar oudere man, die wss al het geld binnenhaalt.

Ik kan best begrijpen dat Vier heeft beslist om er eventjes de stekker uit te trekken. Zij stond trouwens enkele jaren terug op de cover van de P-magazine en Ché en was lijstduwer voor de kamer van Vlaams Belang "Ik leer ze wel voorbij mijn haarkleur kijken" Brasschaat Regio HLN http: Dat is zeker mogelijk, record staat hier op 17h. Zever, dat kan perfect Wat een leeg wijf. Die is nog belachelijker om naar te zien dan die 2 DJ meisjes D Mja op zich heeft ze wel gelijk als ze bedoelt dat je huid onder je haar zit..

We snappen het gewoon niet. Meer schoenen dan hersencellen die Melissa [emoji] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk. Zever, dat kan niet. Als je al 2 dagen niet geslapen hebt lijkt mij dat toch mogelijk. D Hol vanbinnen zoals u dus?

Van niet beter weten is nog veel erger. Die Aischa heeft ook nog bij het VB gezeten. Er werken ook homo's bij het vb enz Daarom komt partner van Melissa nooit in beeld in The Sky is Misschien met wakker worden en wakker liggen tussendoor, maar je kunt nooit 21 uur aan 1 stuk door slapen. Den waelvis verkoopt ziever in pakskes. Ja ge wordt toch sowieso wel eens wakker tijdens u slaap.

Zelf al slaap ik maar 5u lig ik soms nog eens wakker tussendoor. Uiteraard wordt ge wel af en toe even wakker. Eens gaan plassen, er terug in en direct verderslapen. Hol vanbinnen zoals u dus? Alle afleveringen eens na elkaar herbekeken. Man man man, wat een saaie bedoening is dat programma geworden Hoe kunt ge nu in godsnaam een ganse aflevering wijden aan een gezinsfoto?

Of aan andere pietluttigheden. De laatste aflevering, alle stukken met moe en dochter, daarvan heb ik de grootste hoop geskipt. Die zever hoort inderdaad thuis op VijfTV. Sjakossen en schoenen collecties en kleedjes voor keffertjes hebben we al duizend keer gezien. Er is dus niets interessants dit seizoen.

Om van de gasten nog maar te zwijgen.

.

Nymphomane zoekt escort 50 euro

Massage wordt gegeven op verwarmde massagetafel met warme geurloze olie. Mensen met een beperk…. Man van 41 ,slank, sportief,hygiëne en respect geeft op vrijdag avond en soms zondag overdag massage aan huis.

Dit omgeving Dilbeek - Ninove. U wenst als koppel, of als man of vrouw in een individuele sessie een totaal hoogtepunt van lichaam en geest ervaren? Dan bent u op de perfect…. Massage voor Gay, bi of hetero man Als gecertificeerd masseur, …. U bent een man en wenst eens in alle discretie een massage te ontvangen door een man? Dit kan Ik ben man van 40j en geef een warme discrete mas….

Hallo ik man 45j m80 93kg kaal geschoren hoofd.. Dun ring baardje bruin groene ogen behaard mannelijk verzorgd top kinky regio Dendermonde sta…. De massage stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Pas na 16de juni mogelijk Heerlijk ontspanning massage met warm olie op massage tafel. Voor koppels of 4 handen massage. Beleef deze massage a…. Hallo ik ben en man 40 j-In mijn vrije tijd geef ik Massage- Massage, haalt de vitale energie weer naar boven en harmoniseert lichaam en geest….

Deze massage zal steeds plaatsvi…. Ik masseer met verschillende massagetechnieken en ritmes, dat kan zacht of stevig naar wens. Een massage kan al vanaf een uurtje, en is zowe…. Ik hou van masseren en doe dit ook urenlang met plezier…het komt volledig uit mezelf. Ze zeggen dat mijn handen begiftigd zijn met een natuurl…. Een zinnenprikkelende massage, waarbij elk zintuig van uw lichaam aan te pas komt.

Ik ben een verzorgde man van 50 en biedt jullie een massage…. Welke dame met massage als hobby wil regelmatig tegen vergoeding een lichaamsmassage geven aan een verzorgde niet meer zo jonge man? Ben man 48j,verzorgd type en ik geef gratis massage aan vrouw of koppel. Het is de gewone olie massage en je wordt van kop tot teen heerlijk v…. Dit kan dagelijks van uur…. Ik ben op zoek naar mensen die samen met mij hun massage ervaringen willen delen.

Als we met 4 zijn dan spreken we af en genieten we v…. Bij Massez ben je voor een heerlijk ontspannende lichaamsmassage te Oostende aan het juiste adres. Als gepassioneerde, slanke en stijlvolle 47…. Deze 4-handenmassage is ontspannend om rust te vinden. Dames, je hebt d…. U krijgt een massage van vier handen, alleen de voorzijde van je lichaam krijgt een overheerlijke warme massage. Warme olie, handen van een ma….

Tis niet dat die geen opleiding heeft gehad he en wat die deed vond ik wel straf ze, das nog wat anders dan die 2 trienen nu die wat show staan te verkopen.

En dat van die dames en anderen die dat nu doen voor zover ik weet is the prodigy dacht ik daarmee begonnen met dat gaan gehurkt zitten en dan opeens te gaan recht springen, ik kan mis zijn. Imago schade daar merk ik althans niet veel van Dat is niet echt wonderbaarlijk, gezien de aflevering nog maar een week oud is.

Die vriend van die dj madam is anders ook niet echt bepaald aantrekkelijk: Op TV zie ik alleszins iemand die graag gebruikmaakt van peer pressure, die de "goude jaren" nog heeft meegemaakt en wiens plaat geregeld blijft hangen. Op verbale wijze druk uitoefenen kan volgens mij ook worden gecategoriseerd als 'verbaal sterk'. Bwa ,of ze echt afgezet zijn weet ik niet.

De Willy heeft er ondertussen 4 tractoren ipv 2 gekocht. Maar je hebt wel gelijk met die cameraploeg, je kan bijna niet anders dan akkoord gaan met de deal dan.

Als je al moet janken omdat twee meisjes van rijke afkomst veronderstel ik een verkeerd beeld geven over DJ'en in 'The Sky is the limit' Mocht het nu nog een informatief programma zijn op canvas over de DJ wereld zelf, zou ik het nog deels snappen.

Ik vind persoonlijk ook dat die 2 weinig voorstellen, maar ik maak daar geen drama van. Over het stopzetten van haar studies: Als zij daarvoor haar studies wil stopzetten, wat is uw probleem dan eigenlijk? Wat moet ze doen, liegen op TV zodat 9liver rsc gelukkig is? Wat moet ze doen Van de tv wegblijven. VIER biedt sowieso al weinig goede programma's.

Als ze dan het enige kijkbare programma nog onkijkbaar gaan maken, wordt het echt triestig. Ik zou wel niet akkoord kunnen gaan, zelfs met cameraploeg.

Ik moet dan wel op de hoogte zijn van de deal en alle prijzen. Minder naast haar schoenen lopen dat ze het "gemaakt" heeft als DJ terwijl ze gewoon een promo madammeke is die er niet onknap uit ziet.

Ik zou het veel interessanter vinden mochten ze de manager volgen. Die mens moet een genie zijn in gebakken lucht verkopen. Ik bedoel niet dat hij de Akko Literatuurprijs gaat winnen maar gewoon dat hij in onderhandelingen heel indringend iemand kan vastzetten en doen toegeven.

Al zal het camera-aspect ook wel meespelen daarin, maar toch, dat dat een gehaaid ondernemer is daar twijfelt toch niemand aan?

Anders bouwt ge zo al geen imperium uit. In principe zit iedereen daar op te scheppen, anderzijds kijken we allemaal graag. Of het goeie DJ's zijn weet ik niet, ik ken daar niks van. Ik vind ze niet enorm arrogant overkomen eigenlijk en op zich kan het toch zijn dat dat meiske haar studies opzij gezet heeft hiervoor? Dat ze vooral succes hebben omwille van hun uiterlijk, dat wil ik nog wel geloven.

Op zijn eentje en louter verbaal zal hij m. Ik weet niet, kunnen we niet verifieren he. Hij bezit wel wat basics qua onderhandelen. Neemt een gesprek altijd in handen en stuurt dat. De DJ's waar jij over spreekt zullen dan toch maar kleine vissen zijn zoals deze "Kristof Claes". Uit goede bron kan ik u vertellen dat redelijk wat grote namen Dimitri Vegas, Martin Garrix, Avicii, Over Dimitri Vegas gesproken, zijn vriendin doet exact hetzelfde wat 2empress doet hoor.

Zij wordt ook steeds meer en meer gevraagd op grotere stages. En denk je dat het is omdat ze zo geweldig kan mixen? Alsof de gemiddelde tomorrowland ganger daar een fuck om geeft. Warm weer, alcohol, een schoon muziekske op, een p-magazine model dat daar staat te springen en ge hebt direct publiek.

Je kan zoveel oordelen als je wil ik begrijp uw argument over hun technische skills volledig maar je gaat me niet wijsmaken dat als jij dezelfde kans kreeg, je "nee" zou zeggen: En ja ze komen allemaal van rijke families Schilde , inclusief de manager.

Oh Dieter is absoluut geen genie hoor. Gewoon iemand die altijd manieren zocht om geld te verdienen door uit te zoeken wat de gemiddelde Belg wilt.

Ik lachte vroeger met zijn ideeën omdat het allemaal zo simpel leek maar hij heeft het tegendeel bewezen. En dan praat ik niet over euro. Hij ging belachelijk veel uit als jonge tiener en begon ooit met ticket verkoop in oa Noxx en Carré en uiteraard omdat hij al veel mensen kende, was het zéér makkelijk om de VIP boxen uitverkocht te krijgen.

Het was rond die tijd ook toevallig dat de film "Project X" uitkwam en dat werd letterlijk nagedaan op de feestjes. Beeld u maar een discotheek in met kruiwagens aan champagne letterlijk , zwembaden, auto's, glazen AK47s met vodka, vrouwen in bikini, dwergen die worstelen in een modderbad etc.

Als je in elke discotheek dezelfde shit zag, wou elke feestganger naar zijn feestjes: Toen dat goed draaide, kwam hij met 2empress op de proppen en aangezien het management hem al goed kende, kon hij het direct proberen op een themaavond. En welke tiener ziet er nu niet graag 2 schone vrouwen draaien? Denk je nu echt dat iemand er om gaf of zij hun eigen materiaal mixen of wel technisch goed genoeg zijn? Kort nadien begonnen andere discotheken hun ook te vragen en ging dat zéér snel internationaal.

Na nog geen 3 maanden stonden ze chique plaatsen te draaien van Dubai en het zuiden van Frankrijk. Desondanks het decadente kan ik u garanderen dat ze alle 3 wel hard werken. Die hebben geen sociaal leven meer. Enige reden waarom één van de meisjes nog een relatie heeft is omdat het haar manager is die overal meereist en Justine haar relaties gaan constant naar de knoppen door haar job: Ik werk 6 dagen van de 7 en beland gemiddeld gezien ten vroegste rond 20u30 in mijn zetel, 's zondags ben ik dan vaak nog bezig met papierwerk.

Enige nuance; cocktails drinken, naar Curaçao reizen, rondspringen op een podium, met champagne en wodka spuiten, mij laten masseren en tripjes maken met een jacht behoren niet tot mijn job.

VTM doet ook al simpel met hun herhalingen, precies de kampioenen. Dat zal een avondje House of Cards worden. Wa voor nut heeft da nu om zo'n afleveringen te annuleren eigenlijk. Wa gaan ze dan wel spelen want komen eten is nog bezig ze: Ik was me al aant vragen waarom ze die brol uitzenden ipv de hemel is de limiet. Welk nut heeft dit nu? Anyway wel kut en onnodig. Er komen inderdaad veel zure reacties van kleine vissen die meestal jaloers zijn op hun succes.

Kristof is nu niet bepaald een 'kleine' vis Goldfox, stubru dj, wel compleet ander volk maar heeft ook alle belgische grote festivals gedaan. Wel snap ik de zure reacties van sommige DJ's: De looks doen er natuurlijk ook aan toe maar je kan niet ontkennen dat als er een Dieter achter je staat je dan een serieus voordeel hebt qua bookings.

Wat veel van die DJ's vergeten is dat vandaag de dag overal zo is. DJ's worden puur op skills minder en minder geboekt en het gaat er meer om wie je kent en wie je vrienden zijn. Knap van hem, ik respecteer zulke mensen wel. Ik heb het niet in mij. Iemand die nu weet wanneer ze die afl gaan uitzenden?

Ik heb een donkerblauw vermoeden dat het mss wel eens op dinsdagavond op het gebruikelijke uur zou kunnen zijn!! Gewoon een week opschuiven dan. Vanavond ist toch herhaling? Blijkbaar uitgesteld tot volgende week. Dien kleine hond, den stront hangde nog aan die beeste aar gat, zo dien winkel binne. Den Willy mee zijn marie jeanne hah, wat zou diene nu zonder da vrouwmens zijn. En Danielle is blijkbaar toch geplooid en heeft de stier van Zivo gekocht. Zal nog wa korting gekregen hebben en tja, geld genoeg zeker.

Wat een figuren, en zot dat ze zoveel geld bezitten. Michel naast zijn mongool vriendje waar ik echt twijfelde wie meer verstand heeft. Zou ik nooit als baas willen. Danielle en Tom die in een konstante trip leven met een bodemloze put van geld achter hun. Willy die nog altijd onderhandeld als 30 jaar geleden, met plaatsvervangende schaamte soms, chance dat ie zoveel goeie mensen en goeie berg geld achter hem heeft. Zou nu nx meer waard zijn in het bedrijfsleven. Krienkels, tja, familie flodder met veel geld.

Ahja, ik zal nooit zover geraken: Die vergadering met den Michel haha; Nederlands en engels door elkaar tege die mannen , juust beetje eigen kweekachtig gedoe daar. Was er nadien nog grappig. Die Mariam zou die nog iets anders eten buiten haar eigen eten?

Dat zou mijn orens uitkomen. Diene bentley ben daar wel nie voor maar da vondk nog wel wat hebben. Willy is toch ne klasse pee ze, respect, geen andere woorden voor.

Wa zegt em effekes 19 miljoen euro investeren amaai mijn botten, wat voor bankrekening heeft dienen wel nie? Hij zelf niet maar de Willy naesens groep natuurlijk: De Willy wordt ook op handen gedragen door ongeveer al zijn werknemers, mijn vader is daar is één keer aanwezig geweest bij zo'n gigantisch feest in en rond een oud kasteel.

Iedereen die daar vertrok kreeg een behoorlijk dure fles wijn en mijn vader werkt dan niet eens voor Naessens buiten dat project , werknemers konden nog serieuze prijzen winnen met tombola ook, mens kent ook héél veel van zijn werknemers bij naam allemaal is wrsch wel onmogelijk. Dat is gewoon echt een geweldig persoon. Organiseert ook van alle dingen zonder dat die daar winst in tegendeel waarschijnlijk mee maakt. Kan zijn , ik weet in ieder geval dat het aantal ontevreden werknemers bij Naessen erg laag zal liggen, over alle posities heen.

Het gepeupel is rap content met een extra saucisse en een gratis ritjes in de auto zo te zien.. Jep, mijn broer wist dit ook te vertellen bouwkundig ingenieur. Marie-Anne kan maar over haar vlees praten en over haar vader. Michel inderdaad Eigen Kweek gehalte in Hongarije zijn dubbelganger was wel lachen en Willy, tjah, simpele mens met een goed hart. Uiteraard respect voor hun ondernemingen maar het zou leuker zijn moest dat wat meer aan bod komen in plaats van debiele feestjes.

Aisha, buiten haar dikke loezen heeft dat kind niks bij te brengen aan het programma LOL. Bwa, dat valt wel mee. Mijn neef was er chauffeur en die had toch een mooi loon. Voor de hogere profielen kan ik geen uitspraak doen,dat kan zijn.

Grote opkomst voor optreden van 2Empress gisteren in Kapellen. Dat is wel erg. Pas op; een bekende naam wil niet zeggen dat er overal veel volk komt ze. Ben nog in Wetteren geweest en Regi kwam draaien maar er was ook mee moeite mss man. Mooie zoon dat diene heeft, echt erg, gaat dan met alles gaan lopen.

Geld maakt gelukkig maar je kan wel bijna geen ene meer vertrouwen dan. Wel straf dat zijn madam bij hem is gebleven, dat zie je toch niet snel zoiets? De meesten zouden zeggen hebt nikske meer dus weg ermee en op naar een andere. Den VDBrande mee mijne droomauto zien afkomen , blijven dromen Apple. Toch ne kadee ze. Den Cracco en zijn vissen, zate paar ferme kloefte tussen.

De fluffy zijn droom was wel raar. Een Rolls-royce met een chauffeur. Nu heeft hij een Maybach en een chauffeur. Want dat is niet quasi hetzelfde nee: Ik zou toch niet alles eenzijdig geloven zenne. Ik wil niet beweren dat den Dave gisteren aan't liegen was, maar ik wil maar zeggen: Dus misschien was Dave niet echt geen goeie pa. Hij deed dat ook niet uit vaderliefde é. Was puur om de schuldeisers hun verdiende centen te ontzeggen, dattem alles op naam van zijn zoon zette.

Een Belg die fraudeert tegenover de overheid kan ik enerzijds nog wel begrijpen, maar dat je privé schuldeisers zo bedriegt, dan ben je voor mij een crimineel Stel u eens voor dat uw vader een "nep" trouwfeest houdt met zijn vriendin terwijl hij nog getrouwd is met uw moeder Zou ook de papa uit zijn huis gezet hebben: D De hele aflevering was maar weird ; michel topless Cracco heeft een vermogen van boven de miljoen euro, de rest van de deelnemers max 5 miljoen als ik me niet vergis.

K weet niet of de Willy Naessens nog meedoet maar die zal ook wel meer dan 5 mil hebben. Ik heb nergens gepost dat ik die zomaar geloof, ik hoor liever een verhaal van beide kanten. Wat ik post is puur afgaande op wat die had gezegd en stel dat dat echt zo is tja Ik zal u nog een voorbeeldje geven dat u eigen kind soms weldegelijk smeerlapke is als het om geld gaat: Geburen van mij hadden een kermismolen en dergelijke. Die ouders moeten volgens mij papieren getekend hebben om alles rond te krijgen en de zoon dus ook getekend zal hebben enz Uit hun eigen huis gestampt en wettelijk was alles in orde, en die hadden helemaal geen ruzie met elkaar.

Die kerel zijn vrouw is een troela met 5 kinderen dus die hadde geen geld dus dan maar zijn eigen ouders zo'n loer gedraait. En ik ben eigenlijk wel verbaasd, dat die dame bij hem is gebleven, ook toen 'het water aan z'n lippen stond'. En kijk dan naar Gracco. Die vrouw verliet hem, het moment dat bleek dat hij kanker had.

Ze had een kinderwens, ja. Als je met een oudere man aanpapt op zo'n jonge leeftijd, weet je toch dat het er van gaat komen.

Hij gaf ook vanaf het begin aan , dat hij niet meer geïnteresseerd was om vader te worden. Het is toch een steeds hetzelfde: Zakenman, word succesvol, z'n huidige vrouw is het leven beu van een man die altijd niet thuis is, echtscheiding, en dan een 'trofee vrouw'. En dan gaan die trofee vrouwen beweren, dat ze geen 'trofee vrouw' zijn. Ik vraag mij toch af hoe dat zit. Die Aisha en die Cracco zijn ergens in oktober vorig jaar uit elkaar gegaan, maar op die haar instagram staat er nog foto's van een week en een paar weken geleden waar dat die nog samen op staan.

Ik zou contenter zijn moest ik Aisha in de toekomst nog kunnen zien. Zielig en laag van de programmamakers dat ze die 2 blonde wijven met chihuahua's constant laten zien. En dan laten ze enkel maar dwaze dingen zien zoals een hondje dat in een zwembad zit en outfits voor de hond, niks zakelijk. Dat hoort thuis op vijftv, niet op the sky is the limit.

Ze hadden het over een kledinglijn maar niks van gezien? Tenzij ik niet goed heb zitten oplette? Die Melissa is precies die Jill van Pink Ambition. Doet ook ganse dagen geen klop en zit ook steeds te zagen dat ze liever verder had gestaan in het leven. Heeft ook zo'n rat met kleren en haar moeder is ook haar beste vriendin.

Ze mogen die voor mij de volgende keer skippen. Leuk eens Michel z'n broer te zien, maar wat ik me steeds afvraag Je zou toch verwachten dat die op het verjaardagsfeestje zou worden uitgenodigd? Die moeder met een botox bakkes tot en met, en alletwee met 36 kg schmink: Die dochter zag er uit als een pornoster van 40 die al meermaals bijgewerkt is.

Horen totaal niet thuis in dit programma. En die Azimi's man man, wat Jupiler staan zuipen bij de kapper maar wel een verzameling van duur parfum, wat een apen. Ze gaan er gelukkig mee stoppen: Waarom het vijfde seizoen van The Sky is the Limit niet voor Duidelijk toch wel dat smaken enorm kunnen verschillen Moeder en dochter wonen in hetzelfde dorp als mij, zij is denk ik samen met ene van zeker 15j ouder die met de nodige sportwagens rijdt en dikwijls te vinden zijn Marbella.

Geen idee of dit gisteren aan bod is gekomen, afl nog ni gezien Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk. Maar écht graag hé. Om 20u30 ga ik slapen, en dat is dan tot 12u30 's middags. Zal eerder 12 uur slapen zijn, 2 uur wakker liggen en 2 uur overdrijven.

En Azimi in dat kapsalon: Peter Boeckx maakt hen soms toch echt belachelijk waar ze bij staan, dat ze dat niet door hebben.

Ik hoop echt dat die aziri of wat is het zo hard helemaal failliet gaan. Moest ik er persoonlijk voor kunnen zorgen ik doe het direct. Echt waar grote posers. Staan ze daar champagne te verspuiten voor God weet welke reden. Zulke gasten doen echt mijn bloed koken. En het heeft niks met jaloezie te maken. Zulk volk moet je zo min mogelijk aandacht geven en dan gaan ze ze in een tv programma steken.

Echt de meest hatelijkste reeks dankzij die blondines, die aziris en die dikke poef in zijn witte kleren. Vorige reeksen had ik respect voor degene die mee deden, nu is het gewoon een kijk wat ik heb en hoeveel geld ik kan verkloten reeks geworden.

Een tv-programma wil zoveel mogelijk reacties uitlokken, dus het is geen wonder dat ze allerlei figuren uitzoeken die zich wereldvreemd gedragen. Hoe triestig die soms ook zijn. Dit seizoen zit er veel crap tussen de personages. Enkel Cracco, Michel en die Peter zijn nog redelijk normaal, den Harry is ook nog ne toffe. Al de rest maakt zich gewoon hopeloos belachelijk. Champagne kost 30 euro de fles. Ik snap uw redenering niet Groot verschil toch tussen 30 euro en ?

Dus die 2 dames moeder die al veel plastische chirurgie heeft ondergaan, en de dochter die heeft een borstvergroting ondergaan , wonen dus samen met een 15 jaar oudere man, die wss al het geld binnenhaalt.

Ik kan best begrijpen dat Vier heeft beslist om er eventjes de stekker uit te trekken. Zij stond trouwens enkele jaren terug op de cover van de P-magazine en Ché en was lijstduwer voor de kamer van Vlaams Belang "Ik leer ze wel voorbij mijn haarkleur kijken" Brasschaat Regio HLN http: Dat is zeker mogelijk, record staat hier op 17h.

Zever, dat kan perfect Wat een leeg wijf. Die is nog belachelijker om naar te zien dan die 2 DJ meisjes D Mja op zich heeft ze wel gelijk als ze bedoelt dat je huid onder je haar zit.. We snappen het gewoon niet. Meer schoenen dan hersencellen die Melissa [emoji] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk.

Zever, dat kan niet. Als je al 2 dagen niet geslapen hebt lijkt mij dat toch mogelijk. D Hol vanbinnen zoals u dus? Van niet beter weten is nog veel erger. Die Aischa heeft ook nog bij het VB gezeten. Er werken ook homo's bij het vb enz Daarom komt partner van Melissa nooit in beeld in The Sky is Misschien met wakker worden en wakker liggen tussendoor, maar je kunt nooit 21 uur aan 1 stuk door slapen.

Den waelvis verkoopt ziever in pakskes. Ja ge wordt toch sowieso wel eens wakker tijdens u slaap. Zelf al slaap ik maar 5u lig ik soms nog eens wakker tussendoor. Uiteraard wordt ge wel af en toe even wakker. Eens gaan plassen, er terug in en direct verderslapen. Hol vanbinnen zoals u dus? Alle afleveringen eens na elkaar herbekeken. Man man man, wat een saaie bedoening is dat programma geworden Hoe kunt ge nu in godsnaam een ganse aflevering wijden aan een gezinsfoto?

Of aan andere pietluttigheden. De laatste aflevering, alle stukken met moe en dochter, daarvan heb ik de grootste hoop geskipt. Die zever hoort inderdaad thuis op VijfTV. Sjakossen en schoenen collecties en kleedjes voor keffertjes hebben we al duizend keer gezien. Er is dus niets interessants dit seizoen. Om van de gasten nog maar te zwijgen. Goed dat dit programma efkes de koelkast ingaat. Is die Melissa zelfs wel rijk?

Want ik heb totaal niet dat gevoel. Cracco die even zijn paard van k moet afgeven door kolieken, en geen enkel moment over het geld begint. Dan ben je pas rijk. Zowel financieel als emotioneel. Wel strijk gelegen met "ik zal eens kijken op mijn omega" xD. Na vriend van dochter in de cel, nu ook ex van moeder voor rechter: Nooit iets van gemerkt" - HLN. Het is echt wel saai, ja. Dat die rijke mensen vaak ook nogal egocentrische eikels achter een masker zijn, maak het programma ook niet bepaald bekijkbaar.

Die melissa is wel een lekker ding, maar betwijfel of zij idd rijk is. Tis nu niet speciaal dat je een winkel hebt hé. Ze zegt dat ze goed leeft maar wat is goed leven? Is voor iedereen een relatief begrip vind ik En dat is nodig, want de weg naar de top is vaak lang en lastig. Ze werken keihard en gaan soms heel ver om hun doel te bereiken. De enige echte rijke is cracco.

Die van Hooydoncks hebben misschien een kapitaal van k ofzo, rijke tiesten hoor! Wat hebben die ooit bereikt?

Een kledingwinkel hebben is maar heel gewoontjes. Die Melissa teert enkel op het fortuin van haar moeder. En die moeder heeft waarschijnlijk een rijke man gehad. Ze is zeker niet rijk geworden door haar kledinglijn. Dat lijkt me eerder een hobby die waarschijnlijk niet eens winstgevend is. Je kan als twintiger moeilijk je ganse leven gewoon niet werken en thuis blijven.

Al enkele keren binnengestapt in haar winkel die mijn inzien het niet slecht doet maar ook niet wauw Kleedjes en jurkjes van euro, sweaters euro..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk. Dit is wat ze noemen: Mensen die snel geld hebben verdiend en denken datr schatrijk zijn. Echte rijken die zoals Peter B. Wat een gigantische mentaliteitskloof tussen "les nouveaux riches" en de "oude rijken", vaak van adel, die ik eerder zou typeren als "pour vivre heureux vivons caché", respectvol, klassevol, gedistingeerd, Vroeger keek ik nog wel eens met één oog vooral Willy Naessens was zalig , dit seizoen had ik genoeg gezien na een paar minuten.


gay massage nu gratis pje

Om als man op de juiste manier gemasseerd te worden, kan je nergens beter terecht dan bij een ruimhar…. Ontspannende massage van het volledige lichaam. Massage wordt gegeven op verwarmde massagetafel met warme geurloze olie. Mensen met een beperk…. Man van 41 ,slank, sportief,hygiëne en respect geeft op vrijdag avond en soms zondag overdag massage aan huis.

Dit omgeving Dilbeek - Ninove. U wenst als koppel, of als man of vrouw in een individuele sessie een totaal hoogtepunt van lichaam en geest ervaren? Dan bent u op de perfect…. Massage voor Gay, bi of hetero man Als gecertificeerd masseur, …. U bent een man en wenst eens in alle discretie een massage te ontvangen door een man?

Dit kan Ik ben man van 40j en geef een warme discrete mas…. Hallo ik man 45j m80 93kg kaal geschoren hoofd.. Dun ring baardje bruin groene ogen behaard mannelijk verzorgd top kinky regio Dendermonde sta….

De massage stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Pas na 16de juni mogelijk Heerlijk ontspanning massage met warm olie op massage tafel. Voor koppels of 4 handen massage. Beleef deze massage a…. Hallo ik ben en man 40 j-In mijn vrije tijd geef ik Massage- Massage, haalt de vitale energie weer naar boven en harmoniseert lichaam en geest….

Deze massage zal steeds plaatsvi…. Ik masseer met verschillende massagetechnieken en ritmes, dat kan zacht of stevig naar wens. Een massage kan al vanaf een uurtje, en is zowe…. Ik hou van masseren en doe dit ook urenlang met plezier…het komt volledig uit mezelf. Ze zeggen dat mijn handen begiftigd zijn met een natuurl…. Een zinnenprikkelende massage, waarbij elk zintuig van uw lichaam aan te pas komt.

Ik ben een verzorgde man van 50 en biedt jullie een massage…. Welke dame met massage als hobby wil regelmatig tegen vergoeding een lichaamsmassage geven aan een verzorgde niet meer zo jonge man?

Ben man 48j,verzorgd type en ik geef gratis massage aan vrouw of koppel. Het is de gewone olie massage en je wordt van kop tot teen heerlijk v….

Dit kan dagelijks van uur…. Ik ben op zoek naar mensen die samen met mij hun massage ervaringen willen delen. Als we met 4 zijn dan spreken we af en genieten we v…. Bij Massez ben je voor een heerlijk ontspannende lichaamsmassage te Oostende aan het juiste adres. Als gepassioneerde, slanke en stijlvolle 47…. Deze 4-handenmassage is ontspannend om rust te vinden.

Dames, je hebt d…. Daar nog niet veel van gemerkt De willy niet verbaal sterk? Als ie dat niet was, dan bestond zijn bedrijf niet meer. Als je daarmee in een onderhandeling zit dan wordt dat een wolf die u opeet als je niet sterk in u schoenen staat.

Hij is ook redelijk to the point en zal zijn gedacht zeggen. Zoiets hebben mensen niet graag Toen hij daar die tractoren ging kopen, zat daar een jong in zijn bureaustoel en nog een meiske daarnaast.

Die waren allebei zo simpel en zeiden bijna niks. Die arme stakkers wisten niet beter dan gewoon ja te zeggen, hoe hard ze ook worden afgezet al kennen we nu niet de details van de deal, maar het leek er sterk op. Dit is waarom ik altijd zeg dat het gemiddelde nergens op trekt. De mediaan is veel nauwkeuriger. Niemand hier die zich mateloos irriteert aan dat simpel volk van 2empress? DJ'en kunnen ze niet maar ze denken van wel , andere dj's hebben zich al duidelijk gedistantieerd van die amateurs en dan laat ze nog uitschijnen alsof ze niet te dom was voor haar studie rechten af te maken.

Het was blijkbaar omdat ze zo'n 'getalenteerde dj' is. Dat heb ik nog niet gelezen. Ik denk dat je het moet meenemen als je de mogelijkheid hebt en dat is wat ze gedaan heeft.

Goeie marketing en schoon madamme meer moet dat soms niet zijn. Ik snap dus echt niet dat die geboekt worden tot in Curaçao, is het volk dan echt zo achterlijk? Kan je dat eens tonen dat van die andere dj's die zich distantiëren? Ik heb dat op FB zien voorbij vliegen, ik vind het niet dadelijk terug. Het is in elk geval geen schokkend nieuws. Elke deftige dj wilt zich hiervan distantiëren. Dat kan ik wel ergens begrijpen maar anderzijds heb ik zoiets van, wrm zouden ze daar dan van wakker liggen dat vraag ik me af?

Mensen als hardwell en tiesto en weet ik nog allemaal die mits ze ze niet over de balk hebben gegooid die zijn goed rijk nu en als ze willen kunnen ze der al mee stoppen. Ik zou me dat allemaal geen hol van aantrekken en ik zou gewoon mijn ding doen, of je der nu tegen of voor bent je kan der toch niks aan doen ze en der zijn ergere dingens in de wereld dan dat toch?

Soit; laat me zeggen dat ik toch geniet als ik die int blauw zie, schoon madam mee een prachtlijf. Omdat dat het imago fel schaadt van dj's. Als daar van die seutige trientjes zich mee komen moeien, dat is vergelijkbaar met toen tom waes een Boeing aan de grond zette zonder pilootopleiding. Ziet die nu bezig op Aflevering van 1 maart VIER http: Als daar van die seutige trientjes zich mee komen moeien, dat is vergelijkbaar toen tom waes een Boeing aan de grond zette zonder pilootopleiding.

Allemaal drama om niks ze. Zo eens een enkeling maakt niet veel uit, je kan je pas zorgen maken moest de helft er zijn die zo is dan moogde u zorgen beginnen maken. En Tom Waes heeft er wel het één en ander voor gedaan toch om dat te kunnen doen toch?

Tis niet dat die geen opleiding heeft gehad he en wat die deed vond ik wel straf ze, das nog wat anders dan die 2 trienen nu die wat show staan te verkopen. En dat van die dames en anderen die dat nu doen voor zover ik weet is the prodigy dacht ik daarmee begonnen met dat gaan gehurkt zitten en dan opeens te gaan recht springen, ik kan mis zijn. Imago schade daar merk ik althans niet veel van Dat is niet echt wonderbaarlijk, gezien de aflevering nog maar een week oud is.

Die vriend van die dj madam is anders ook niet echt bepaald aantrekkelijk: Op TV zie ik alleszins iemand die graag gebruikmaakt van peer pressure, die de "goude jaren" nog heeft meegemaakt en wiens plaat geregeld blijft hangen.

Op verbale wijze druk uitoefenen kan volgens mij ook worden gecategoriseerd als 'verbaal sterk'. Bwa ,of ze echt afgezet zijn weet ik niet. De Willy heeft er ondertussen 4 tractoren ipv 2 gekocht. Maar je hebt wel gelijk met die cameraploeg, je kan bijna niet anders dan akkoord gaan met de deal dan. Als je al moet janken omdat twee meisjes van rijke afkomst veronderstel ik een verkeerd beeld geven over DJ'en in 'The Sky is the limit' Mocht het nu nog een informatief programma zijn op canvas over de DJ wereld zelf, zou ik het nog deels snappen.

Ik vind persoonlijk ook dat die 2 weinig voorstellen, maar ik maak daar geen drama van. Over het stopzetten van haar studies: Als zij daarvoor haar studies wil stopzetten, wat is uw probleem dan eigenlijk? Wat moet ze doen, liegen op TV zodat 9liver rsc gelukkig is?

Wat moet ze doen Van de tv wegblijven. VIER biedt sowieso al weinig goede programma's. Als ze dan het enige kijkbare programma nog onkijkbaar gaan maken, wordt het echt triestig.

Ik zou wel niet akkoord kunnen gaan, zelfs met cameraploeg. Ik moet dan wel op de hoogte zijn van de deal en alle prijzen. Minder naast haar schoenen lopen dat ze het "gemaakt" heeft als DJ terwijl ze gewoon een promo madammeke is die er niet onknap uit ziet.

Ik zou het veel interessanter vinden mochten ze de manager volgen. Die mens moet een genie zijn in gebakken lucht verkopen. Ik bedoel niet dat hij de Akko Literatuurprijs gaat winnen maar gewoon dat hij in onderhandelingen heel indringend iemand kan vastzetten en doen toegeven.

Al zal het camera-aspect ook wel meespelen daarin, maar toch, dat dat een gehaaid ondernemer is daar twijfelt toch niemand aan? Anders bouwt ge zo al geen imperium uit. In principe zit iedereen daar op te scheppen, anderzijds kijken we allemaal graag. Of het goeie DJ's zijn weet ik niet, ik ken daar niks van. Ik vind ze niet enorm arrogant overkomen eigenlijk en op zich kan het toch zijn dat dat meiske haar studies opzij gezet heeft hiervoor?

Dat ze vooral succes hebben omwille van hun uiterlijk, dat wil ik nog wel geloven. Op zijn eentje en louter verbaal zal hij m. Ik weet niet, kunnen we niet verifieren he. Hij bezit wel wat basics qua onderhandelen. Neemt een gesprek altijd in handen en stuurt dat.

De DJ's waar jij over spreekt zullen dan toch maar kleine vissen zijn zoals deze "Kristof Claes". Uit goede bron kan ik u vertellen dat redelijk wat grote namen Dimitri Vegas, Martin Garrix, Avicii, Over Dimitri Vegas gesproken, zijn vriendin doet exact hetzelfde wat 2empress doet hoor. Zij wordt ook steeds meer en meer gevraagd op grotere stages. En denk je dat het is omdat ze zo geweldig kan mixen?

Alsof de gemiddelde tomorrowland ganger daar een fuck om geeft. Warm weer, alcohol, een schoon muziekske op, een p-magazine model dat daar staat te springen en ge hebt direct publiek. Je kan zoveel oordelen als je wil ik begrijp uw argument over hun technische skills volledig maar je gaat me niet wijsmaken dat als jij dezelfde kans kreeg, je "nee" zou zeggen: En ja ze komen allemaal van rijke families Schilde , inclusief de manager.

Oh Dieter is absoluut geen genie hoor. Gewoon iemand die altijd manieren zocht om geld te verdienen door uit te zoeken wat de gemiddelde Belg wilt. Ik lachte vroeger met zijn ideeën omdat het allemaal zo simpel leek maar hij heeft het tegendeel bewezen. En dan praat ik niet over euro. Hij ging belachelijk veel uit als jonge tiener en begon ooit met ticket verkoop in oa Noxx en Carré en uiteraard omdat hij al veel mensen kende, was het zéér makkelijk om de VIP boxen uitverkocht te krijgen.

Het was rond die tijd ook toevallig dat de film "Project X" uitkwam en dat werd letterlijk nagedaan op de feestjes. Beeld u maar een discotheek in met kruiwagens aan champagne letterlijk , zwembaden, auto's, glazen AK47s met vodka, vrouwen in bikini, dwergen die worstelen in een modderbad etc. Als je in elke discotheek dezelfde shit zag, wou elke feestganger naar zijn feestjes: Toen dat goed draaide, kwam hij met 2empress op de proppen en aangezien het management hem al goed kende, kon hij het direct proberen op een themaavond.

En welke tiener ziet er nu niet graag 2 schone vrouwen draaien? Denk je nu echt dat iemand er om gaf of zij hun eigen materiaal mixen of wel technisch goed genoeg zijn?

Kort nadien begonnen andere discotheken hun ook te vragen en ging dat zéér snel internationaal. Na nog geen 3 maanden stonden ze chique plaatsen te draaien van Dubai en het zuiden van Frankrijk. Desondanks het decadente kan ik u garanderen dat ze alle 3 wel hard werken. Die hebben geen sociaal leven meer. Enige reden waarom één van de meisjes nog een relatie heeft is omdat het haar manager is die overal meereist en Justine haar relaties gaan constant naar de knoppen door haar job: Ik werk 6 dagen van de 7 en beland gemiddeld gezien ten vroegste rond 20u30 in mijn zetel, 's zondags ben ik dan vaak nog bezig met papierwerk.

Enige nuance; cocktails drinken, naar Curaçao reizen, rondspringen op een podium, met champagne en wodka spuiten, mij laten masseren en tripjes maken met een jacht behoren niet tot mijn job. VTM doet ook al simpel met hun herhalingen, precies de kampioenen. Dat zal een avondje House of Cards worden. Wa voor nut heeft da nu om zo'n afleveringen te annuleren eigenlijk. Wa gaan ze dan wel spelen want komen eten is nog bezig ze: Ik was me al aant vragen waarom ze die brol uitzenden ipv de hemel is de limiet.

Welk nut heeft dit nu? Anyway wel kut en onnodig. Er komen inderdaad veel zure reacties van kleine vissen die meestal jaloers zijn op hun succes. Kristof is nu niet bepaald een 'kleine' vis Goldfox, stubru dj, wel compleet ander volk maar heeft ook alle belgische grote festivals gedaan. Wel snap ik de zure reacties van sommige DJ's: De looks doen er natuurlijk ook aan toe maar je kan niet ontkennen dat als er een Dieter achter je staat je dan een serieus voordeel hebt qua bookings.

Wat veel van die DJ's vergeten is dat vandaag de dag overal zo is. DJ's worden puur op skills minder en minder geboekt en het gaat er meer om wie je kent en wie je vrienden zijn.

Knap van hem, ik respecteer zulke mensen wel. Ik heb het niet in mij. Iemand die nu weet wanneer ze die afl gaan uitzenden?

Ik heb een donkerblauw vermoeden dat het mss wel eens op dinsdagavond op het gebruikelijke uur zou kunnen zijn!! Gewoon een week opschuiven dan. Vanavond ist toch herhaling? Blijkbaar uitgesteld tot volgende week. Dien kleine hond, den stront hangde nog aan die beeste aar gat, zo dien winkel binne. Den Willy mee zijn marie jeanne hah, wat zou diene nu zonder da vrouwmens zijn. En Danielle is blijkbaar toch geplooid en heeft de stier van Zivo gekocht. Zal nog wa korting gekregen hebben en tja, geld genoeg zeker.

Wat een figuren, en zot dat ze zoveel geld bezitten. Michel naast zijn mongool vriendje waar ik echt twijfelde wie meer verstand heeft. Zou ik nooit als baas willen. Danielle en Tom die in een konstante trip leven met een bodemloze put van geld achter hun.

Willy die nog altijd onderhandeld als 30 jaar geleden, met plaatsvervangende schaamte soms, chance dat ie zoveel goeie mensen en goeie berg geld achter hem heeft.

Zou nu nx meer waard zijn in het bedrijfsleven. Krienkels, tja, familie flodder met veel geld. Ahja, ik zal nooit zover geraken: Die vergadering met den Michel haha; Nederlands en engels door elkaar tege die mannen , juust beetje eigen kweekachtig gedoe daar. Was er nadien nog grappig. Die Mariam zou die nog iets anders eten buiten haar eigen eten?

Dat zou mijn orens uitkomen. Diene bentley ben daar wel nie voor maar da vondk nog wel wat hebben. Willy is toch ne klasse pee ze, respect, geen andere woorden voor. Wa zegt em effekes 19 miljoen euro investeren amaai mijn botten, wat voor bankrekening heeft dienen wel nie? Hij zelf niet maar de Willy naesens groep natuurlijk: De Willy wordt ook op handen gedragen door ongeveer al zijn werknemers, mijn vader is daar is één keer aanwezig geweest bij zo'n gigantisch feest in en rond een oud kasteel.

Iedereen die daar vertrok kreeg een behoorlijk dure fles wijn en mijn vader werkt dan niet eens voor Naessens buiten dat project , werknemers konden nog serieuze prijzen winnen met tombola ook, mens kent ook héél veel van zijn werknemers bij naam allemaal is wrsch wel onmogelijk. Dat is gewoon echt een geweldig persoon. Organiseert ook van alle dingen zonder dat die daar winst in tegendeel waarschijnlijk mee maakt.

Kan zijn , ik weet in ieder geval dat het aantal ontevreden werknemers bij Naessen erg laag zal liggen, over alle posities heen. Het gepeupel is rap content met een extra saucisse en een gratis ritjes in de auto zo te zien.. Jep, mijn broer wist dit ook te vertellen bouwkundig ingenieur. Marie-Anne kan maar over haar vlees praten en over haar vader.

Michel inderdaad Eigen Kweek gehalte in Hongarije zijn dubbelganger was wel lachen en Willy, tjah, simpele mens met een goed hart. Uiteraard respect voor hun ondernemingen maar het zou leuker zijn moest dat wat meer aan bod komen in plaats van debiele feestjes. Aisha, buiten haar dikke loezen heeft dat kind niks bij te brengen aan het programma LOL.

Bwa, dat valt wel mee. Mijn neef was er chauffeur en die had toch een mooi loon. Voor de hogere profielen kan ik geen uitspraak doen,dat kan zijn.

Grote opkomst voor optreden van 2Empress gisteren in Kapellen. Dat is wel erg. Pas op; een bekende naam wil niet zeggen dat er overal veel volk komt ze. Ben nog in Wetteren geweest en Regi kwam draaien maar er was ook mee moeite mss man. Mooie zoon dat diene heeft, echt erg, gaat dan met alles gaan lopen.

Geld maakt gelukkig maar je kan wel bijna geen ene meer vertrouwen dan. Wel straf dat zijn madam bij hem is gebleven, dat zie je toch niet snel zoiets? De meesten zouden zeggen hebt nikske meer dus weg ermee en op naar een andere.

Den VDBrande mee mijne droomauto zien afkomen , blijven dromen Apple. Toch ne kadee ze. Den Cracco en zijn vissen, zate paar ferme kloefte tussen. De fluffy zijn droom was wel raar. Een Rolls-royce met een chauffeur. Nu heeft hij een Maybach en een chauffeur. Want dat is niet quasi hetzelfde nee: Ik zou toch niet alles eenzijdig geloven zenne. Ik wil niet beweren dat den Dave gisteren aan't liegen was, maar ik wil maar zeggen: Dus misschien was Dave niet echt geen goeie pa.

Hij deed dat ook niet uit vaderliefde é. Was puur om de schuldeisers hun verdiende centen te ontzeggen, dattem alles op naam van zijn zoon zette. Een Belg die fraudeert tegenover de overheid kan ik enerzijds nog wel begrijpen, maar dat je privé schuldeisers zo bedriegt, dan ben je voor mij een crimineel Stel u eens voor dat uw vader een "nep" trouwfeest houdt met zijn vriendin terwijl hij nog getrouwd is met uw moeder Zou ook de papa uit zijn huis gezet hebben: D De hele aflevering was maar weird ; michel topless Cracco heeft een vermogen van boven de miljoen euro, de rest van de deelnemers max 5 miljoen als ik me niet vergis.

K weet niet of de Willy Naessens nog meedoet maar die zal ook wel meer dan 5 mil hebben. Ik heb nergens gepost dat ik die zomaar geloof, ik hoor liever een verhaal van beide kanten.

Wat ik post is puur afgaande op wat die had gezegd en stel dat dat echt zo is tja Ik zal u nog een voorbeeldje geven dat u eigen kind soms weldegelijk smeerlapke is als het om geld gaat: Geburen van mij hadden een kermismolen en dergelijke. Die ouders moeten volgens mij papieren getekend hebben om alles rond te krijgen en de zoon dus ook getekend zal hebben enz Uit hun eigen huis gestampt en wettelijk was alles in orde, en die hadden helemaal geen ruzie met elkaar.

Die kerel zijn vrouw is een troela met 5 kinderen dus die hadde geen geld dus dan maar zijn eigen ouders zo'n loer gedraait. En ik ben eigenlijk wel verbaasd, dat die dame bij hem is gebleven, ook toen 'het water aan z'n lippen stond'. En kijk dan naar Gracco. Die vrouw verliet hem, het moment dat bleek dat hij kanker had. Ze had een kinderwens, ja. Als je met een oudere man aanpapt op zo'n jonge leeftijd, weet je toch dat het er van gaat komen. Hij gaf ook vanaf het begin aan , dat hij niet meer geïnteresseerd was om vader te worden.

Het is toch een steeds hetzelfde: Zakenman, word succesvol, z'n huidige vrouw is het leven beu van een man die altijd niet thuis is, echtscheiding, en dan een 'trofee vrouw'. En dan gaan die trofee vrouwen beweren, dat ze geen 'trofee vrouw' zijn. Ik vraag mij toch af hoe dat zit. Die Aisha en die Cracco zijn ergens in oktober vorig jaar uit elkaar gegaan, maar op die haar instagram staat er nog foto's van een week en een paar weken geleden waar dat die nog samen op staan.

Ik zou contenter zijn moest ik Aisha in de toekomst nog kunnen zien. Zielig en laag van de programmamakers dat ze die 2 blonde wijven met chihuahua's constant laten zien. En dan laten ze enkel maar dwaze dingen zien zoals een hondje dat in een zwembad zit en outfits voor de hond, niks zakelijk. Dat hoort thuis op vijftv, niet op the sky is the limit. Ze hadden het over een kledinglijn maar niks van gezien?

Tenzij ik niet goed heb zitten oplette? Die Melissa is precies die Jill van Pink Ambition. Doet ook ganse dagen geen klop en zit ook steeds te zagen dat ze liever verder had gestaan in het leven. Heeft ook zo'n rat met kleren en haar moeder is ook haar beste vriendin. Ze mogen die voor mij de volgende keer skippen. Leuk eens Michel z'n broer te zien, maar wat ik me steeds afvraag Je zou toch verwachten dat die op het verjaardagsfeestje zou worden uitgenodigd?

Die moeder met een botox bakkes tot en met, en alletwee met 36 kg schmink: Die dochter zag er uit als een pornoster van 40 die al meermaals bijgewerkt is. Horen totaal niet thuis in dit programma. En die Azimi's man man, wat Jupiler staan zuipen bij de kapper maar wel een verzameling van duur parfum, wat een apen. Ze gaan er gelukkig mee stoppen: Waarom het vijfde seizoen van The Sky is the Limit niet voor Duidelijk toch wel dat smaken enorm kunnen verschillen Moeder en dochter wonen in hetzelfde dorp als mij, zij is denk ik samen met ene van zeker 15j ouder die met de nodige sportwagens rijdt en dikwijls te vinden zijn Marbella.

Geen idee of dit gisteren aan bod is gekomen, afl nog ni gezien Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk. Maar écht graag hé. Om 20u30 ga ik slapen, en dat is dan tot 12u30 's middags. Zal eerder 12 uur slapen zijn, 2 uur wakker liggen en 2 uur overdrijven.

En Azimi in dat kapsalon: Peter Boeckx maakt hen soms toch echt belachelijk waar ze bij staan, dat ze dat niet door hebben. Ik hoop echt dat die aziri of wat is het zo hard helemaal failliet gaan.

Moest ik er persoonlijk voor kunnen zorgen ik doe het direct. Echt waar grote posers. Staan ze daar champagne te verspuiten voor God weet welke reden. Zulke gasten doen echt mijn bloed koken. En het heeft niks met jaloezie te maken. Zulk volk moet je zo min mogelijk aandacht geven en dan gaan ze ze in een tv programma steken. Echt de meest hatelijkste reeks dankzij die blondines, die aziris en die dikke poef in zijn witte kleren.

Vorige reeksen had ik respect voor degene die mee deden, nu is het gewoon een kijk wat ik heb en hoeveel geld ik kan verkloten reeks geworden. Een tv-programma wil zoveel mogelijk reacties uitlokken, dus het is geen wonder dat ze allerlei figuren uitzoeken die zich wereldvreemd gedragen.

Hoe triestig die soms ook zijn. Dit seizoen zit er veel crap tussen de personages. Enkel Cracco, Michel en die Peter zijn nog redelijk normaal, den Harry is ook nog ne toffe.

Al de rest maakt zich gewoon hopeloos belachelijk. Champagne kost 30 euro de fles. Ik snap uw redenering niet Groot verschil toch tussen 30 euro en ? Dus die 2 dames moeder die al veel plastische chirurgie heeft ondergaan, en de dochter die heeft een borstvergroting ondergaan , wonen dus samen met een 15 jaar oudere man, die wss al het geld binnenhaalt.

Ik kan best begrijpen dat Vier heeft beslist om er eventjes de stekker uit te trekken. Zij stond trouwens enkele jaren terug op de cover van de P-magazine en Ché en was lijstduwer voor de kamer van Vlaams Belang "Ik leer ze wel voorbij mijn haarkleur kijken" Brasschaat Regio HLN http: Dat is zeker mogelijk, record staat hier op 17h.

Zever, dat kan perfect Wat een leeg wijf. Die is nog belachelijker om naar te zien dan die 2 DJ meisjes D Mja op zich heeft ze wel gelijk als ze bedoelt dat je huid onder je haar zit.. We snappen het gewoon niet. Meer schoenen dan hersencellen die Melissa [emoji] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk. Zever, dat kan niet. Als je al 2 dagen niet geslapen hebt lijkt mij dat toch mogelijk.

D Hol vanbinnen zoals u dus? Van niet beter weten is nog veel erger. Die Aischa heeft ook nog bij het VB gezeten. Er werken ook homo's bij het vb enz Daarom komt partner van Melissa nooit in beeld in The Sky is Misschien met wakker worden en wakker liggen tussendoor, maar je kunt nooit 21 uur aan 1 stuk door slapen.

Den waelvis verkoopt ziever in pakskes. Ja ge wordt toch sowieso wel eens wakker tijdens u slaap. Zelf al slaap ik maar 5u lig ik soms nog eens wakker tussendoor. Uiteraard wordt ge wel af en toe even wakker.

Eens gaan plassen, er terug in en direct verderslapen. Hol vanbinnen zoals u dus? Alle afleveringen eens na elkaar herbekeken. Man man man, wat een saaie bedoening is dat programma geworden Hoe kunt ge nu in godsnaam een ganse aflevering wijden aan een gezinsfoto? Of aan andere pietluttigheden. De laatste aflevering, alle stukken met moe en dochter, daarvan heb ik de grootste hoop geskipt. Die zever hoort inderdaad thuis op VijfTV. Sjakossen en schoenen collecties en kleedjes voor keffertjes hebben we al duizend keer gezien.

Er is dus niets interessants dit seizoen. Om van de gasten nog maar te zwijgen.

.

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Voor het gebruik van Speurders. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken. Wij gebruiken cookies Akkoord. Soort aanbieder Particulier Zakelijk Soort Aangeboden Gevraagd Ja 43 Nee Ja Nee Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog. Dit is een erotische advertentie.

De beste massages zijn een helende reis. Om als man op de juiste manier gemasseerd te worden, kan je nergens beter terecht dan bij een ruimhar…. Ontspannende massage van het volledige lichaam. Massage wordt gegeven op verwarmde massagetafel met warme geurloze olie.

Mensen met een beperk…. Man van 41 ,slank, sportief,hygiëne en respect geeft op vrijdag avond en soms zondag overdag massage aan huis. Dit omgeving Dilbeek - Ninove. U wenst als koppel, of als man of vrouw in een individuele sessie een totaal hoogtepunt van lichaam en geest ervaren? Dan bent u op de perfect…. Massage voor Gay, bi of hetero man Als gecertificeerd masseur, ….

U bent een man en wenst eens in alle discretie een massage te ontvangen door een man? Dit kan Ik ben man van 40j en geef een warme discrete mas…. Hallo ik man 45j m80 93kg kaal geschoren hoofd.. Dun ring baardje bruin groene ogen behaard mannelijk verzorgd top kinky regio Dendermonde sta…. De massage stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Pas na 16de juni mogelijk Heerlijk ontspanning massage met warm olie op massage tafel.

Voor koppels of 4 handen massage. Beleef deze massage a…. Hallo ik ben en man 40 j-In mijn vrije tijd geef ik Massage- Massage, haalt de vitale energie weer naar boven en harmoniseert lichaam en geest…. Deze massage zal steeds plaatsvi…. Ik masseer met verschillende massagetechnieken en ritmes, dat kan zacht of stevig naar wens. Een massage kan al vanaf een uurtje, en is zowe….

Ik hou van masseren en doe dit ook urenlang met plezier…het komt volledig uit mezelf. Ze zeggen dat mijn handen begiftigd zijn met een natuurl…. Een zinnenprikkelende massage, waarbij elk zintuig van uw lichaam aan te pas komt. Ik ben een verzorgde man van 50 en biedt jullie een massage…. Welke dame met massage als hobby wil regelmatig tegen vergoeding een lichaamsmassage geven aan een verzorgde niet meer zo jonge man?

Ben man 48j,verzorgd type en ik geef gratis massage aan vrouw of koppel. Het is de gewone olie massage en je wordt van kop tot teen heerlijk v….

Dit kan dagelijks van uur…. Ik ben op zoek naar mensen die samen met mij hun massage ervaringen willen delen. Als we met 4 zijn dan spreken we af en genieten we v…. Bij Massez ben je voor een heerlijk ontspannende lichaamsmassage te Oostende aan het juiste adres. Als gepassioneerde, slanke en stijlvolle 47…. Deze 4-handenmassage is ontspannend om rust te vinden.

Hete meiden neuken sex en geil


gay massage nu gratis pje