Die je lekker kan beetpakken! Mijn borsten zijn niet zo heel erg groot. Ik heb halflang donker haar, donkere groenachtige ogen. Ze vertelde dat ze er van houdt om er sexy uit te zien, ze graag en vaak mooie nylonkousen en strakke maar keurig rokjes draagt.

Ze krijgt er een nat kutje van als ze weet dat de mannen naar haar loeren. Ze is er gek op om lekker geil te mailen met mannen en vrouwen. Nadat ik dit had gelezen was mijn belangstelling in haar gewekt. Eerst wilde ze alleen maar een foto van haar mooie lichaam sturen maar daar kon ik haar gelukkig van af brengen, ik kreeg dus een heel mooie foto waarop ze half naakt te bewonderen was.

Wat een mooie vrouw is zij mmm. En ze wist precies wat ze wil, ze is echt gek op seks net zoals ik. Na een poosje wilde wij elkaar toch eens ontmoeten voor een bakje koffie zoals we zeiden en zo zou het ook gebeuren. Dus op de afgesproken dag ging ik naar het restaurant waar we hadden afgesproken. Ik was wat te vroeg zij was er nog niet. Na een klein kwartiertje kwam ze binnen, ik stond op en gaf haar een hand en bestelde twee koffie. We raakten aan de praat over onze passie en meer van die soort dingen.

Ze zag er prachtig uit, ze droeg een korte rok een mooie blouse die een beetje openviel en waar ik zo nu en dan de rand van een mooie bh zag. Dan dacht ik even aan mijn fantasie hoe mooi ze zouden zijn als ik ze in mijn hand zou houden. Ze had schoenen met vrij hoge hakken aan waardoor haar benen erg strak en lekker vol overkwamen.

Na een poosje stelde ik voor om even een wandeling te maken dat vond ze goed. We liepen naar buiten en gingen het park in achter het restaurant. We bleven gezellig praten en ik merkte wel dat we steeds iets dichter naar elkaar toe kwamen. Bij een bankje bleef ze even staan en ging toen zitten terwijl ze dat deed had ik heel even een heel mooi zicht tot ver onder haar rok.

Ik kon net niet tegen haar broekje aan kijken , volgens mij deed ze het expres en dat vond ik niet erg. Ik ging ook zitten en keek haar aan, ze keek me met die donkere ogen heel diep aan en zuchtte en kwam met haar hoofd richting het mijne en onze lippen vonden elkaar wat over ging in een hele hete zoen die wel heel even aanhield, toen we elkaar los lieten zei ze: Ze keek mij aan en drukte haar mond weer op die mij.

Ik liet mijn handen over haar rug gaan wat haar nog iets dichter tegen mij aan drukte, ik voelde haar borsten in mijn borst prikken en voelde ook dat haar tepels erg hard vooruit stonden.

Even liet ik haar los en keek haar aan ik zag een heel geile blik, ik wist dat ik niets meer hoefde te vragen. Ik trok haar weer tegen me aan en gaf haar een zoen die ze gelijk beantwoorde ik voelde haar tong in mijn mond komen en onze tongen speelde een spel. Ik liet mijn handen ook een spel over haar rug spelen. Ze liet mij los en stond op pakte mijn hand beet en trok mij met haar mee de stuiken in.

Een stukje in de bossen was een open plek en hiervandaan kon niemand je zien. Ze ging tegen een boom aan staan en trok mij tegen zich aan, onze tongen gingen weer verder met het geile spel, ik voelde dat het haar erg opwond mij trouwens ook. Ik had een redelijke harde paal in mijn broek staan. Mijn handen speelde strelend over haar borsten. Wat haar een diep gegrom bezorgde. Ik maakte haar blouse open en haalde haar borsten uit de bh.

Langzaam zakte ik met mijn mond naar beneden en nam een tepel in mijn mond, zoog er zachtjes op. En liet hem uit mijn mond glijden en nam de andere in mijn mond ook deze stond erg strak en hard in mijn mond, ik beet er zachtjes op en ze zuchtte en fluisterde: Ik speelde nog even met haar borsten en liet één hand naar beneden glijden.

Toen ik aan de rand van haar rok was liet ik hem weer zachtjes omhoog gaan nu onder haar rok. Ik streelde over het blote vlees en ze begon steeds harder te kreunen. Ze keek om en keek me een beetje verbaast aan, want ze herkende me niet meteen. Jawel, ze had me eindelijk herkend. Ik was volgens haar in die jaren veel veranderd. Na haar kort gesproken te hebben, stapte ik van mijn fiets om haar te gaan helpen met die lekke band.

Petra was blij dat ik haar wilde helpen, want anders had ze daar nog wel even staan prutsen met die lekke band. Toen de band was gewisseld vroeg ze of ik zin had om iets te drinken bij haar thuis, want ze was ondertussen weer verhuisd naar Duffel. En dat is nog geen 10 minuten rijden met de auto. Ik keek op mijn horloge, Ik zette mijn fiets tegen de bushalte aan, zette hem op slot, veegde mijn handen wat schoon in het gras en stapte in haar auto. Onderweg vertelde Petra waarom ze weer hier in de buurt was komen wonen.

Ze had namelijk hier een goede baan gevonden. Ze werkte nu ergens op kantoor. Petra had voor vandaag een halve dag vrij genomen, mede omdat het zo'n heerlijke zomerse dag was. Verder vroeg ze hoe het nu met de familie ging en dergelijke. Al snel waren we bij haar huis aangekomen.

Het is een klein rijtjeshuis, leuk en modern ingericht. Ik vroeg haar waar ik mijn handen kon wassen, want die waren door die bandenwissel nog wat vuil. Daarna ging ik in de kamer zitten. Petra opende de koelkast en moest bukken om er een fles uit te halen. Zo had ik perfect zicht op haar achterste. En de rest van haar figuur is ook lekker. Petra had een strakke rok aan. Voor de rest had ze een witte blouse aan en haar lange blode haren had ze in een staart.

Petra pakte 2 glazen en liep naar het tafeltje voor me. Tijdens het vullen van de glazen, stond ze recht voor me, licht voorover. Omdat ze de bovenste knoopjes had open gedaan, kon ik een blik werpen op haar borsten. Ik kan je verzekeren, haar beha was goed gevuld. Wat was zij een lekker wijf geworden, wat een mooi figuur. Jammer dat ze veel ouder is dacht ik bij mezelf. Ik besloot maar om lekker buiten in een van de tuinstoelen te gaan zitten, daar was het een stuk aangenamer dan binnen.

Kort daarna kwam Petra ook op blote voeten naar buiten gelopen. Ze kwam tegenover me zitten. Petra was nu gekleed in een korte broek en een luchtig hemdje. Wat me meteen opviel was dat ze geen beha meer aan had. We praatten weer wat over vroeger en hoe het met ons de laatste 8, 9 jaar was gegaan. Petra had enkele jaren wel een vriend gehad, maar dat was nu al weer een half jaartje uit.

Sindsdien is ze vrijgezel, mede doordat ze het druk heeft gehad met haar nieuwe baan en de verhuizing. Hoeveel vriendinnetjes heb je de laatste tijd gehad? Och, daarover was ik zo uitgepraat, want de laatste jaren had ik geen vriendin gehad. Hoe komt het nou dat zo' n lekker ding van 18 geen vriendin heeft? Ik haalde me schouders op. Terwijl ze dit vroeg voelde ik haar voet langs mijn been gaan, richting mijn kruis.

Ik werd een beetje rood, mede door die directe vraag maar helemaal door die voet. Ik keek haar aan en Petra deed alsof er niets was gebeurd en begon meteen ergens anders over te praten. Na een tijdje vroeg ik of ik de rest van het huis ook mocht zien. Beneden had ik het wel gezien, dus gingen we maar naar boven. Eerst liet Petra me de badkamer zien, deze was wat oud en niet zo groot. Maar ze had wel een ligbad en douche ineen.

De badkamer wilde ze nog een keer laten verbouwen. Ik stond in de deuropening de badkamer te bekijken, Petra stond achter me. Plots voelde ik 2 handen op mijn billen, ze kneep er even in. Ik wist eigenlijk niet hoe ik op deze actie moest reageren.

Ze begon te lachen. Ik moest er even aanzitten. Ze zette een stap achteruit, om de andere kamers te laten zien. Eerst liet ze me twee kamers zien waar alleen nog wat rommel van de verhuizing lag. Dit was de grootste kamer met een tweepersoonsbed. Verder kwam ik niet, want op dat moment begon ze me te zoenen. Ze had me vandaag al tweemaal eerder verrast, maar nu helemaal.

Ik dacht er eigenlijk niet bij na en begon mee te zoenen. Haar tong ging op zoek naar de mijne. Zo bleven we eventjes zoenen. Ik had het nog maar net gezegd en ze begon me weer te zoenen.

Petra drukte haar lichaam wat dichter tegen me aan. Zo voelde ik haar borsten tegen mijn borst aan. We zoenden nu wat wilder en ik voelde een van haar handen op mijn kruis. Ik kreeg al een aardige stijve. Ondertussen maakte Petra de rits van mijn korte broek al open. Ze deed mijn broek naar beneden, mijn onderbroek werd tegelijkertijd ook meegenomen. Normaal gesproken zou ik nu in het zwembad gelegen hebben, maar in werkelijkheid stond ik nu halfnaakt samen met een volwassen vrouw in haar slaapkamer.

Petra knielde en pakte mijn lul vast. Na een zoen op mijn eikel, likte ze met haar tong over mijn lul. Geen plekje vergat ze. Haar hand had mijn zak vast. Vervolgens nam ze mijn eikel in mond en begon er zachtjes aan te zuigen.

Wow, dit was een lekker gevoel, dit was wel wat anders dan jezelf aftrekken. Haar hoofd begon steeds meer en sneller op en neer te bewegen. Petra nam mijn harde paal steeds dieper in haar mond. Ze merkte dat ik het lekker vond, want ik begon soms te kreunen. Af en toe stopte ze met pijpen om even op adem te komen, dan nam een hand het even over.

Maar snel daarna begon ze me weer te pijpen met een wisselend tempo. Ik pakte haar bij haar hoofd, zodat ik haar paardenstaart los kon maken. Ze stopte met pijpen en kwam overeind. Ik vond het niet zo erg, want anders was ik nu al klaargekomen. Ze deed ook haar eigen hemdje uit. En daar kwamen haar stevige ronde borsten te voorschijn. Ik bleef er even met grote ogen er naar kijken.

Soms zie je van die magere vrouwen met van die grote borsten die niet passen bij de rest van het lichaam. Dit is bij Petra zeker niet het geval. Ze pakte mijn handen vast en legde die op haar borsten. Haar borsten voelde stevig, maar tegelijk ook zacht aan. Ik begon ondertussen haar ook in de nek te zoenen. Haar tepels voelde ik harder worden, als ik ze even aanraakte.

Ze drukte even met het haar handen mijn hoofd in haar borsten. Mijn tong kwam steeds dichterbij haar tepels.

Ondertussen verdween een hand van Petra in haar broekje. Ik begon daarna op een van haar tepels te zuigen. Af en toe beet ik er ook even in. Ze draaide zich om en ik begon met mijn handen haar schouders een tijdje te masseren.

Ik kwam wat dichter tegen haar aan staan en pakte haar weer even bij haar volle borsten. Mijn nog steeds stijve lul kwam zo tegen haar billen en onderrug aan. Vervolgens maakte ik haar broekje open. Zo stond ze alleen in haar slipje.

Ik pakte haar bij haar kontje, kneep er even in en deed ook haar slipje uit. Mijn handen gingen op zoek naar haar schaamlippen. Ik merkte dat ze haar kutje helemaal geschoren had. Ik begon zachtjes haar klitje te masseren. Ze gaf me daarbij een aantal aanwijzingen, zodat ik haar nog meer kon opwinden.

Mijn hand ging ook wat verder. Petra was al aardig nat van onderen, ze had zichzelf natuurlijk ook al even verwend. Met mijn middelvinger ging ik ook even haar kutje in.

Ze pakte daarna mijn hand vast, omdat ze even aan mijn hand wilde ruiken. Ze likte daarna ook mijn vingers wat af en ik ging weer verder met haar te vingeren. Met mijn ander hand pakte ik haar een van haar borsten vast. Petra begon zachtjes te kreunen, draaide haar hoofd naar achteren en we begonnen te zoenen.

Ze spreidde haar benen en ik ging een beetje onwennig op haar liggen. Ze pakte mijn nog steeds harde lul en ze wees hem de weg. Ik voelde dat mijn eikel tegen haar lippen kwam. Met een paar voorzichtige stoten kwam ik vrij gemakkelijk in haar. Dit ging makkelijker dan ik verwacht had. Petra klemde haar benen om me heen, zodat ik zeker niet weg kon.

Erotische massage woerden heerlijk klaarkomen

All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Gulzige Petra zuigt stevig door voor nk zaadslikken ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Blonde Sabine doet hap slik zaad weg. NK zaadslikken en Elena doet mee! Bianca wint overtuigend de zaadslik wedstrijd. Blonde Sara blijkt een waar pijpsletje. Poolse Suzan pijpt en slikt zich uit de armoede. Blondje zuigt een kleine negerpik. Donkerharige Lorena werkt zich op tot fellatio wonder.

Donkere Eveline blijkt een likken EN een slikker. Tania in een geile zaadslikwedstrijd. Ze krijgt er een nat kutje van als ze weet dat de mannen naar haar loeren. Ze is er gek op om lekker geil te mailen met mannen en vrouwen. Nadat ik dit had gelezen was mijn belangstelling in haar gewekt. Eerst wilde ze alleen maar een foto van haar mooie lichaam sturen maar daar kon ik haar gelukkig van af brengen, ik kreeg dus een heel mooie foto waarop ze half naakt te bewonderen was.

Wat een mooie vrouw is zij mmm. En ze wist precies wat ze wil, ze is echt gek op seks net zoals ik. Na een poosje wilde wij elkaar toch eens ontmoeten voor een bakje koffie zoals we zeiden en zo zou het ook gebeuren. Dus op de afgesproken dag ging ik naar het restaurant waar we hadden afgesproken. Ik was wat te vroeg zij was er nog niet. Na een klein kwartiertje kwam ze binnen, ik stond op en gaf haar een hand en bestelde twee koffie. We raakten aan de praat over onze passie en meer van die soort dingen.

Ze zag er prachtig uit, ze droeg een korte rok een mooie blouse die een beetje openviel en waar ik zo nu en dan de rand van een mooie bh zag.

Dan dacht ik even aan mijn fantasie hoe mooi ze zouden zijn als ik ze in mijn hand zou houden. Ze had schoenen met vrij hoge hakken aan waardoor haar benen erg strak en lekker vol overkwamen. Na een poosje stelde ik voor om even een wandeling te maken dat vond ze goed. We liepen naar buiten en gingen het park in achter het restaurant.

We bleven gezellig praten en ik merkte wel dat we steeds iets dichter naar elkaar toe kwamen. Bij een bankje bleef ze even staan en ging toen zitten terwijl ze dat deed had ik heel even een heel mooi zicht tot ver onder haar rok.

Ik kon net niet tegen haar broekje aan kijken , volgens mij deed ze het expres en dat vond ik niet erg. Ik ging ook zitten en keek haar aan, ze keek me met die donkere ogen heel diep aan en zuchtte en kwam met haar hoofd richting het mijne en onze lippen vonden elkaar wat over ging in een hele hete zoen die wel heel even aanhield, toen we elkaar los lieten zei ze: Ze keek mij aan en drukte haar mond weer op die mij.

Ik liet mijn handen over haar rug gaan wat haar nog iets dichter tegen mij aan drukte, ik voelde haar borsten in mijn borst prikken en voelde ook dat haar tepels erg hard vooruit stonden. Even liet ik haar los en keek haar aan ik zag een heel geile blik, ik wist dat ik niets meer hoefde te vragen. Ik trok haar weer tegen me aan en gaf haar een zoen die ze gelijk beantwoorde ik voelde haar tong in mijn mond komen en onze tongen speelde een spel. Ik liet mijn handen ook een spel over haar rug spelen.

Ze liet mij los en stond op pakte mijn hand beet en trok mij met haar mee de stuiken in. Een stukje in de bossen was een open plek en hiervandaan kon niemand je zien. Ze ging tegen een boom aan staan en trok mij tegen zich aan, onze tongen gingen weer verder met het geile spel, ik voelde dat het haar erg opwond mij trouwens ook.

Ik had een redelijke harde paal in mijn broek staan. Mijn handen speelde strelend over haar borsten. Wat haar een diep gegrom bezorgde. Ik maakte haar blouse open en haalde haar borsten uit de bh. Langzaam zakte ik met mijn mond naar beneden en nam een tepel in mijn mond, zoog er zachtjes op. En liet hem uit mijn mond glijden en nam de andere in mijn mond ook deze stond erg strak en hard in mijn mond, ik beet er zachtjes op en ze zuchtte en fluisterde: Ik speelde nog even met haar borsten en liet één hand naar beneden glijden.

Toen ik aan de rand van haar rok was liet ik hem weer zachtjes omhoog gaan nu onder haar rok. Ik streelde over het blote vlees en ze begon steeds harder te kreunen. Ik liet een vinger in haar slipje glijden en streelde over haar kutje heen die al heel erg nat was, ik keek haar aan en ze fluisterde: Dit liet ik me geen twee keer vragen en ik zakte met mijn hoofd onder haar rok en trok het slipje opzij. Ze spreidde haar benen nog wat verder wat er voor zorgde dat haar kut een stukje kwam open te staan, ik nam haar lipjes tussen mijn lippen en mijn tong gleed langs haar heerlijke kutje, eerst zachtjes er omheen, soms ineens mijn tong in haar kutje.

Ze beet op haar lippen en pakte mijn hoofd beet en drukte het tegen haar grotje aan.


Die je lekker kan beetpakken! Mijn borsten zijn niet zo heel erg groot. Ik heb halflang donker haar, donkere groenachtige ogen. Ze vertelde dat ze er van houdt om er sexy uit te zien, ze graag en vaak mooie nylonkousen en strakke maar keurig rokjes draagt. Ze krijgt er een nat kutje van als ze weet dat de mannen naar haar loeren. Ze is er gek op om lekker geil te mailen met mannen en vrouwen.

Nadat ik dit had gelezen was mijn belangstelling in haar gewekt. Eerst wilde ze alleen maar een foto van haar mooie lichaam sturen maar daar kon ik haar gelukkig van af brengen, ik kreeg dus een heel mooie foto waarop ze half naakt te bewonderen was.

Wat een mooie vrouw is zij mmm. En ze wist precies wat ze wil, ze is echt gek op seks net zoals ik. Na een poosje wilde wij elkaar toch eens ontmoeten voor een bakje koffie zoals we zeiden en zo zou het ook gebeuren. Dus op de afgesproken dag ging ik naar het restaurant waar we hadden afgesproken.

Ik was wat te vroeg zij was er nog niet. Na een klein kwartiertje kwam ze binnen, ik stond op en gaf haar een hand en bestelde twee koffie.

We raakten aan de praat over onze passie en meer van die soort dingen. Ze zag er prachtig uit, ze droeg een korte rok een mooie blouse die een beetje openviel en waar ik zo nu en dan de rand van een mooie bh zag. Dan dacht ik even aan mijn fantasie hoe mooi ze zouden zijn als ik ze in mijn hand zou houden.

Ze had schoenen met vrij hoge hakken aan waardoor haar benen erg strak en lekker vol overkwamen. Na een poosje stelde ik voor om even een wandeling te maken dat vond ze goed. We liepen naar buiten en gingen het park in achter het restaurant. We bleven gezellig praten en ik merkte wel dat we steeds iets dichter naar elkaar toe kwamen. Bij een bankje bleef ze even staan en ging toen zitten terwijl ze dat deed had ik heel even een heel mooi zicht tot ver onder haar rok. Ik kon net niet tegen haar broekje aan kijken , volgens mij deed ze het expres en dat vond ik niet erg.

Ik ging ook zitten en keek haar aan, ze keek me met die donkere ogen heel diep aan en zuchtte en kwam met haar hoofd richting het mijne en onze lippen vonden elkaar wat over ging in een hele hete zoen die wel heel even aanhield, toen we elkaar los lieten zei ze: Ze keek mij aan en drukte haar mond weer op die mij.

Ik liet mijn handen over haar rug gaan wat haar nog iets dichter tegen mij aan drukte, ik voelde haar borsten in mijn borst prikken en voelde ook dat haar tepels erg hard vooruit stonden.

Even liet ik haar los en keek haar aan ik zag een heel geile blik, ik wist dat ik niets meer hoefde te vragen. Ik trok haar weer tegen me aan en gaf haar een zoen die ze gelijk beantwoorde ik voelde haar tong in mijn mond komen en onze tongen speelde een spel.

Ik liet mijn handen ook een spel over haar rug spelen. Ze liet mij los en stond op pakte mijn hand beet en trok mij met haar mee de stuiken in. Een stukje in de bossen was een open plek en hiervandaan kon niemand je zien.

Ze ging tegen een boom aan staan en trok mij tegen zich aan, onze tongen gingen weer verder met het geile spel, ik voelde dat het haar erg opwond mij trouwens ook. Ik had een redelijke harde paal in mijn broek staan. Mijn handen speelde strelend over haar borsten.

Wat haar een diep gegrom bezorgde. Ik maakte haar blouse open en haalde haar borsten uit de bh. Langzaam zakte ik met mijn mond naar beneden en nam een tepel in mijn mond, zoog er zachtjes op. En liet hem uit mijn mond glijden en nam de andere in mijn mond ook deze stond erg strak en hard in mijn mond, ik beet er zachtjes op en ze zuchtte en fluisterde: Ik speelde nog even met haar borsten en liet één hand naar beneden glijden.

Toen ik aan de rand van haar rok was liet ik hem weer zachtjes omhoog gaan nu onder haar rok. Ik streelde over het blote vlees en ze begon steeds harder te kreunen. Ze keek om en keek me een beetje verbaast aan, want ze herkende me niet meteen. Jawel, ze had me eindelijk herkend. Ik was volgens haar in die jaren veel veranderd. Na haar kort gesproken te hebben, stapte ik van mijn fiets om haar te gaan helpen met die lekke band. Petra was blij dat ik haar wilde helpen, want anders had ze daar nog wel even staan prutsen met die lekke band.

Toen de band was gewisseld vroeg ze of ik zin had om iets te drinken bij haar thuis, want ze was ondertussen weer verhuisd naar Duffel. En dat is nog geen 10 minuten rijden met de auto. Ik keek op mijn horloge, Ik zette mijn fiets tegen de bushalte aan, zette hem op slot, veegde mijn handen wat schoon in het gras en stapte in haar auto. Onderweg vertelde Petra waarom ze weer hier in de buurt was komen wonen.

Ze had namelijk hier een goede baan gevonden. Ze werkte nu ergens op kantoor. Petra had voor vandaag een halve dag vrij genomen, mede omdat het zo'n heerlijke zomerse dag was. Verder vroeg ze hoe het nu met de familie ging en dergelijke. Al snel waren we bij haar huis aangekomen. Het is een klein rijtjeshuis, leuk en modern ingericht. Ik vroeg haar waar ik mijn handen kon wassen, want die waren door die bandenwissel nog wat vuil.

Daarna ging ik in de kamer zitten. Petra opende de koelkast en moest bukken om er een fles uit te halen. Zo had ik perfect zicht op haar achterste. En de rest van haar figuur is ook lekker. Petra had een strakke rok aan. Voor de rest had ze een witte blouse aan en haar lange blode haren had ze in een staart.

Petra pakte 2 glazen en liep naar het tafeltje voor me. Tijdens het vullen van de glazen, stond ze recht voor me, licht voorover. Omdat ze de bovenste knoopjes had open gedaan, kon ik een blik werpen op haar borsten. Ik kan je verzekeren, haar beha was goed gevuld.

Wat was zij een lekker wijf geworden, wat een mooi figuur. Jammer dat ze veel ouder is dacht ik bij mezelf. Ik besloot maar om lekker buiten in een van de tuinstoelen te gaan zitten, daar was het een stuk aangenamer dan binnen. Kort daarna kwam Petra ook op blote voeten naar buiten gelopen.

Ze kwam tegenover me zitten. Petra was nu gekleed in een korte broek en een luchtig hemdje. Wat me meteen opviel was dat ze geen beha meer aan had. We praatten weer wat over vroeger en hoe het met ons de laatste 8, 9 jaar was gegaan. Petra had enkele jaren wel een vriend gehad, maar dat was nu al weer een half jaartje uit.

Sindsdien is ze vrijgezel, mede doordat ze het druk heeft gehad met haar nieuwe baan en de verhuizing. Hoeveel vriendinnetjes heb je de laatste tijd gehad? Och, daarover was ik zo uitgepraat, want de laatste jaren had ik geen vriendin gehad. Hoe komt het nou dat zo' n lekker ding van 18 geen vriendin heeft?

Ik haalde me schouders op. Terwijl ze dit vroeg voelde ik haar voet langs mijn been gaan, richting mijn kruis. Ik werd een beetje rood, mede door die directe vraag maar helemaal door die voet.

Ik keek haar aan en Petra deed alsof er niets was gebeurd en begon meteen ergens anders over te praten. Na een tijdje vroeg ik of ik de rest van het huis ook mocht zien. Beneden had ik het wel gezien, dus gingen we maar naar boven. Eerst liet Petra me de badkamer zien, deze was wat oud en niet zo groot. Maar ze had wel een ligbad en douche ineen.

De badkamer wilde ze nog een keer laten verbouwen. Ik stond in de deuropening de badkamer te bekijken, Petra stond achter me. Plots voelde ik 2 handen op mijn billen, ze kneep er even in. Ik wist eigenlijk niet hoe ik op deze actie moest reageren.

Ze begon te lachen. Ik moest er even aanzitten. Ze zette een stap achteruit, om de andere kamers te laten zien. Eerst liet ze me twee kamers zien waar alleen nog wat rommel van de verhuizing lag.

Dit was de grootste kamer met een tweepersoonsbed. Verder kwam ik niet, want op dat moment begon ze me te zoenen. Ze had me vandaag al tweemaal eerder verrast, maar nu helemaal. Ik dacht er eigenlijk niet bij na en begon mee te zoenen. Haar tong ging op zoek naar de mijne. Zo bleven we eventjes zoenen. Ik had het nog maar net gezegd en ze begon me weer te zoenen. Petra drukte haar lichaam wat dichter tegen me aan.

Zo voelde ik haar borsten tegen mijn borst aan. We zoenden nu wat wilder en ik voelde een van haar handen op mijn kruis. Ik kreeg al een aardige stijve. Ondertussen maakte Petra de rits van mijn korte broek al open. Ze deed mijn broek naar beneden, mijn onderbroek werd tegelijkertijd ook meegenomen. Normaal gesproken zou ik nu in het zwembad gelegen hebben, maar in werkelijkheid stond ik nu halfnaakt samen met een volwassen vrouw in haar slaapkamer.

Petra knielde en pakte mijn lul vast. Na een zoen op mijn eikel, likte ze met haar tong over mijn lul. Geen plekje vergat ze. Haar hand had mijn zak vast. Vervolgens nam ze mijn eikel in mond en begon er zachtjes aan te zuigen. Wow, dit was een lekker gevoel, dit was wel wat anders dan jezelf aftrekken. Haar hoofd begon steeds meer en sneller op en neer te bewegen. Petra nam mijn harde paal steeds dieper in haar mond.

Ze merkte dat ik het lekker vond, want ik begon soms te kreunen. Af en toe stopte ze met pijpen om even op adem te komen, dan nam een hand het even over. Maar snel daarna begon ze me weer te pijpen met een wisselend tempo. Ik pakte haar bij haar hoofd, zodat ik haar paardenstaart los kon maken.

Ze stopte met pijpen en kwam overeind. Ik vond het niet zo erg, want anders was ik nu al klaargekomen. Ze deed ook haar eigen hemdje uit.

En daar kwamen haar stevige ronde borsten te voorschijn. Ik bleef er even met grote ogen er naar kijken. Soms zie je van die magere vrouwen met van die grote borsten die niet passen bij de rest van het lichaam. Dit is bij Petra zeker niet het geval. Ze pakte mijn handen vast en legde die op haar borsten. Haar borsten voelde stevig, maar tegelijk ook zacht aan. Ik begon ondertussen haar ook in de nek te zoenen. Haar tepels voelde ik harder worden, als ik ze even aanraakte.

Ze drukte even met het haar handen mijn hoofd in haar borsten. Mijn tong kwam steeds dichterbij haar tepels.

Ondertussen verdween een hand van Petra in haar broekje. Ik begon daarna op een van haar tepels te zuigen. Af en toe beet ik er ook even in. Ze draaide zich om en ik begon met mijn handen haar schouders een tijdje te masseren. Ik kwam wat dichter tegen haar aan staan en pakte haar weer even bij haar volle borsten. Mijn nog steeds stijve lul kwam zo tegen haar billen en onderrug aan. Vervolgens maakte ik haar broekje open. Zo stond ze alleen in haar slipje. Ik pakte haar bij haar kontje, kneep er even in en deed ook haar slipje uit.

Mijn handen gingen op zoek naar haar schaamlippen. Ik merkte dat ze haar kutje helemaal geschoren had. Ik begon zachtjes haar klitje te masseren. Ze gaf me daarbij een aantal aanwijzingen, zodat ik haar nog meer kon opwinden. Mijn hand ging ook wat verder. Petra was al aardig nat van onderen, ze had zichzelf natuurlijk ook al even verwend. Met mijn middelvinger ging ik ook even haar kutje in. Ze pakte daarna mijn hand vast, omdat ze even aan mijn hand wilde ruiken.

Ze likte daarna ook mijn vingers wat af en ik ging weer verder met haar te vingeren. Met mijn ander hand pakte ik haar een van haar borsten vast. Petra begon zachtjes te kreunen, draaide haar hoofd naar achteren en we begonnen te zoenen. Ze spreidde haar benen en ik ging een beetje onwennig op haar liggen. Ze pakte mijn nog steeds harde lul en ze wees hem de weg. Ik voelde dat mijn eikel tegen haar lippen kwam.

Met een paar voorzichtige stoten kwam ik vrij gemakkelijk in haar. Dit ging makkelijker dan ik verwacht had. Petra klemde haar benen om me heen, zodat ik zeker niet weg kon.